דרוש מידע לעילוי נשמת הילדים הקדושים למשפחת פלאי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכניסה לבית! כל מי שעובר/ת יזכה לומר...
את רק חוזרת הביתה וחושבת מה מחכה לך בבית,
כביסה/בלאגן/ילדים/השכבה וכו'

ואז,
שניה לפני שאת פותחת את הדלת...
"מזמור לתודה---הריעו..."
ממש ככה...
כ''כ צריך לזכור בתוך כל השגרה השוטפת להודות לה' ולשמוח שיש שגרה וב''ה גם היא שוטפת...

• הוסף לסימניות
בכניסה לבית! כל מי שעובר/ת יזכה לומר...
את רק חוזרת הביתה וחושבת מה מחכה לך בבית,
כביסה/בלאגן/ילדים/השכבה וכו'

ואז,
שניה לפני שאת פותחת את הדלת...
"מזמור לתודה---הריעו..."
הייתי אתמול בכנס של בניני האומה וחילקו שם מגנטים של: מזמור לתודה.
שמתי את המגנט על הדלת בכניסה :)
שיהיה לע"נ הנרצחים

• הוסף לסימניות
לא הכרתי את המשפט הזה.
אימצתי אותו. שיהיה לע"נ הילדים הטהורים האלה.

• הוסף לסימניות
1677146213577.png

• הוסף לסימניות
חסום,
איך אפשר לראות את זה?
אפשר לשלוח לי למייל בבקשה:
regashelnizachon בג'ימייל?
תודה רבה!
אני לא מצליחה להוריד את זה, זה כבד נורא כמעט חצי GB,
אם יעבירו לי בדרך שלא חסום בנטפרי, אשלח לך בל"נ.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להוריד את זה, זה כבד נורא כמעט חצי GB,
אם יעבירו לי בדרך שלא חסום בנטפרי, אשלח לך בל"נ.
וחלק מהסרט כן יש לך אולי?
רק את השיר?
או לכל מישהי אחרת...
אשמח לקבל ל- regashelnizachon בג'ימייל
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה