נכתב ע"י חיימוש;2224157:1200 ומעלה
נכתב ע"י נעמי.;2223866:תני עוד פרטים:
יעבור אפיון לפני?
יש אפשרויות סינון או חיפוש מיוחדות?
יש שפות?
עיצוב על בסיס תבנית קיימת או בניית שפה עיצובית מאפס?
יש הרבה חלקים שיכולים לשנות את המחירים, תפרטי כמה שאת יכולה.
נכתב ע"י תמנתי;2224836:בד"כ מחיר לאתר קטלוגי עם רכישה זה מחיר של אתרי חנות.
המחיר מתחיל ב 10000 צפונה.
פחות מזה תצאי בהפסד.
זה לא רק העיצוב של כל המוצרים וסל הקניות והכל, זה גם התאמת ווקומרס לעיצוב וכמובן התאמת ווקומרס לשפה נוספת שזה לא תמיד פשוט.
כמו כן מסתמא תצטרכי גם להטמיע מערכת סליקה.
כל המירים פחות מזה לא הייתי ממליצה לך בכלל לקחת פרוייקט כזה.
נכתב ע"י chyz;2224969:נראה לי שהכנסת גם את בניית האתר כאן,
אני מדברת על עיצוב, והעברת העיצוב למתכנת לבניה
גם אז את מתמחרת ב 10000?
נכתב ע"י s976;2226286:אני מקווה שכל מי שנוקב כאן בסכומים מכיר את הניקית השואלת ואת העבודות שלה בתחום הווב.
אחרת זה פשוט מצחיק...
מעצב שבא מפרינט ללא ניסיון והבנה בתחום הווב יכול לעשות שטויות כאלה, והעבודה אתו יכולה להיות כזה סיוט (עבור המתכנת) שגם בחינם לא תמיד כדאי לקחת אותו. (כמובן שזה לא תמיד כך)
בד"כ מחיר לאתר קטלוגי עם רכישה זה מחיר של אתרי חנות.
המחיר מתחיל ב 10000 צפונה.
פחות מזה תצאי בהפסד.
זה לא רק העיצוב של כל המוצרים וסל הקניות והכל, זה גם התאמת ווקומרס לעיצוב וכמובן התאמת ווקומרס לשפה נוספת שזה לא תמיד פשוט.
כמו כן מסתמא תצטרכי גם להטמיע מערכת סליקה.
כל המירים פחות מזה לא הייתי ממליצה לך בכלל לקחת פרוייקט כזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים