כללי לעיצוב 'טעמים לגלידה'

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב דף לחנות גלידה שכתוב בו את כל הטעמים שיש להם.
יש לכם אולי רעיון לתת לי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא, אני מעדיפה משהו יותר משוחרר וצבעוני. משהו שאני יוכל לעשות באילוס'.

• הוסף לסימניות
קחי תמונה או ציור דומה לזה המצורף,
תצבעי כל קומת גלידה בצבע אחר,
רשמי ליד או בתוך, בפונט מתאים, את טעם הגלידה המתאים וזהו.
סתם רעיון בשליפה, בתקווה שיתן לך כיוון.

קבצים מצורפים

• 1127245_71919374.jpg
    KB 235.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;322657:
טבלת אקסל, ניסית?..

:)

נכתב ע"י good_say;322649:
אני צריכה לעצב דף לחנות גלידה שכתוב בו את כל הטעמים שיש להם.
יש לכם אולי רעיון לתת לי?

תודה מראש!

השאלה אם מדובר בפרסומת או קטלוג
אם פרסומת - אסור להכניס את זה
אם קטלוג כל רעיון יהיה טוב
סטריפים, איקונים, וכל משפחת המצולעים

• הוסף לסימניות
זה לא זה ולא זה (איזה משפט מוזר... :))

זה דף שצריך לתלות בחנות עצמה שאומר איזה טעמים יש לגלידה.

• הוסף לסימניות
לקחת כדור גלידה של טעם X ולשים אותו בצד ימין של הדף, ואז לידו לעשות מלבן ארוך ארוך עם קצוות מעוגלים עם רקע פסטלי בהיר בצבע ל הגלידה ועל זה כיתוב שחור, ואם זה חום אז כיתוב לבן. ואז יוצאת טבלה צבעונית שרואים ישר לפי הצבע מה הטעם, אה- וכמובן לכתוב כותרת ליד הכדור או במלבן.
או- לעשות כדורי גלידה בצבע של הטעם ולכתוב בתוך הכדור. הכדורים מונחים על הדף בתפזורת והמחיר בעיגול אדום שחציו מונח על כדור הגלידה וחציו בחוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה