ק

כללי לעיצוב לוגו, ועימוד חוברת - דרושה גרפיקאית עם קו נקי ויצירתי [אוטומטי מלוח מודעות]

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
prog submitted a new listing:

לעיצוב לוגו, ועימוד חוברת - דרושה גרפיקאית עם קו נקי ויצירתי - לעיצוב לוגו, ועימוד חוברת - דרושה גרפיקאית עם קו נקי ויצירתי

דרושה גרפיקאית עם קו נקי ויצירתי לעיצוב לוגו,
ועימוד חוברת דיגיטלית עם הרבה תוכן.

תנאי סף רגילים:
שליחת תיק עבודות, אפשרי גם עבודות מלימודים
ידע בעימוד, ועדיפות גם לניסיון
לא יקרה! מתאים לגמרי גם למתחילה

תנאי סף מוזר:
החוברת מיועדת לבחורות,
ולכן אני מחפשת דווקא בחורה.
ולא אחת שהיתה בחורה והתחתנה:)
אולי אין קשר, וזה לא מחייב שהיא תבין יותר את הראש,
אבל זה מה שאני מחפשת כרגע.

Learn more about this listing...

• הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור קשר?

• הוסף לסימניות
זה אחד מהאפשרויות שקיימים למשתמשים עסקיים. באתר.
מנויי פרימיום יכולים ליצור שיתופי פעולה, לקדם את עצמם בצורה בטוחה ואיכותית, לשלוח הודעות פרטיות, ועוד הרבה אפשרויות שיכולים להביא לקוחות ופרנסה!

במהלך השעות הקרובות תעלה הודעה מסודרת!

• הוסף לסימניות
אם יהיה אפשר לכתוב כאן כשזה מתעדכן.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לדעת אם כל הדרושים שכתוב למעצבות זה גם למעצבים א"ל?

• הוסף לסימניות
זה אחד מהאפשרויות שקיימים למשתמשים עסקיים. באתר.
מנויי פרימיום יכולים ליצור שיתופי פעולה, לקדם את עצמם בצורה בטוחה ואיכותית, לשלוח הודעות פרטיות, ועוד הרבה אפשרויות שיכולים להביא לקוחות ופרנסה!

במהלך השעות הקרובות תעלה הודעה מסודרת!
מה זאת אומרת מנויי פרימיום?

• הוסף לסימניות
@קופירייטה איך אפשר ליצור אתך קשר?
(אם זה עדיין רלוונטי)

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לדעת אם כל הדרושים שכתוב למעצבות זה גם למעצבים א"ל?
[/ ציטוט]
שים לב לזה:
החוברת מיועדת לבחורות,
ולכן אני מחפשת דווקא בחורה.

בכל מקרה כבר לא רלוונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה