כללי לעיצוב פרוספקט התכונה המומלצת זו אינדיזיין? או פריהנד?

• הוסף לסימניות
מבחינתי- ברור שאינדיזיין,
היא מקלה בהרבה את העבודה.

• הוסף לסימניות
פריהנד היא תוכנה ישנה שעברה מן העולם, המחליפות שלה הן התוכנות אילוסטרייטור ואינדיזיין מבית אדובי.

אם בעיצוב פרוספקט הכוונה לכזה המכיל מס' כנפיים (לפחות 3) מומלץ בהחלט להשתמש באינדיזיין.
אם מדובר על פלאייר, חד או דו צדדי, לי אישית נוח יותר באילוסטרייטור אך כמובן שניתן גם באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
ולמי שלא יודע מה זה פריהנד:

'פריהנד' זאת תוכנה וקטורית ישנה, שהיתה חביבה על מעצבים גרפיים, כיום משתמשים בעיקר בתוכנות אדובי.
פריהנד פותחה על ידי חברת מקרומדיה.

פריהנד נעלמה מהמדפים כבר 9 שנים!
גרסתה האחרונה יצאה בשנת 2003 (פריהנד 11 MX).

• הוסף לסימניות
ועל מנת לוודא שהיא גם לא תחזור למדפים עם שידרוגים, אדובי קנו אותה ומוכרים את הגירסה האחרונה באתר שלהם...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם! אני אשמח לקבל קצת עזרה אם אפשרי פשוט הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה הזאת. אם תיהיה מישהי שתשמח להזכיר לי ותהיה מוכנה לשבת איתי ולהדריך אותי קצת בטלפון אני נורא ישמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה