כללי לעלון של ילדים-דחוף

• הוסף לסימניות
בבקשה איזה כותרת יותר יפה ה"אריאל" של האילוסתריתור או ה"אריאל" הפשוט עם האלפים.
וסתם איך זה נראה בכללית???? (העלון מודפס שחור לבן)
זה דחוף לי מאוד מאוד הלוקח רוצה את זה עד יום חמישי בערב.

• הוסף לסימניות
סליחה שככתי

---

קבצים מצורפים

• תמונה 1.png
    KB 251.2 · צפיות: 0
  • תמונה2.png
    KB 211 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אין לאף אחד מה להגיב?
נו זה דחוף

• הוסף לסימניות
תודה רבה
יש למישהו עוד מה להגיב זה די דחוף.

• הוסף לסימניות
השני.
בכוונה רק 2 צבעים?

• הוסף לסימניות
כן זה בכל מקרה שחור לבן

• הוסף לסימניות
אכן השני הרבה יותר יפה הרבה יותר ילדותי

• הוסף לסימניות
השני יותר יפה.
ולגבי הקשתות בפינת כל מסגרת- למטה באמצע בין שתי המסגרות קצת צרמו לי הפרשי הגודל.

• הוסף לסימניות
השני יותר עליז.
ובגווני אפור נראה לי שהוא יוצא יותר טוב מהראשון.
המלצה: להשקיף עוד יותר את הלוגו שמהווה רקע לתיבות טקסט.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
השני.
"אריאל תורת חיים בעז" חוזר על עצמו שלוש פעמים- מיותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה