כללי לעמד אוטומטית 4 עמודים של A4 בA3

• הוסף לסימניות
יש לי כמות די גדולה של PDF (מרובה עמודים) מוגדר לגודל A4.
יש אפשרות(באיזה תוכנה?אקרובט?אינדיזיין?) לעמד את כולם אוטומטית שיהיה 4 בA3

(ואז יוצא שהם יוגדרו ל A5, או אפילו שישארו בגודל של A4 ואז בהתאם להגדיל את גודל הדף -נגיד A2- ובהדפסה להקטין)

מקווה שהובנתי....

תודה רבה !!!!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע אם יש או אין אפשרות כזאת?

:confused::confused::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אני אישית פשוט לא הצלחתי להבין את השאלה. (ונראה לי שאני לא היחידה).

• הוסף לסימניות
אם כוונתך היא ליצור עמודי A3 שבכל אחד יופיעו 4 עמודים, השיטה הפשוטה ביותר היא לעשות הדפסה לPDF ולהגדיר 4 עמודים לעמוד ככה:

צפה בקובץ המצורף 121826

וזו התוצאה שתתקבל:

צפה בקובץ המצורף 121827

יש פתרונות יותר מקצועיים בדרך כלל תוספים לאקרובט העושים מונטז' קל כדוגמת קווייטאימפוזינג ועוד

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 519.8 · צפיות: 11
  • 2.jpg
    KB 534.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
כן לזה בדיוק היתה הכוונה שלי.
אני מקווה שזה יסתדר לי כי העניין הוא שזה צריך להסתד ד"וצ .
(זה עימוד לצורך הדפסה לספר A5 דו"צ.)

ממש ממש תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
כן לזה בדיוק היתה הכוונה שלי.
אני מקווה שזה יסתדר לי כי העניין הוא שזה צריך להסתד ד"וצ .
(זה עימוד לצורך הדפסה לספר A5 דו"צ.)

ממש ממש תודה על העזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה