כללי לעמוד מתוך ספר מחזור

• הוסף לסימניות
מעצבת ספר מחזור לילדי כיתה ו.
אשמח לחו"ד בכללי ויש לי 2 שאלת ספציפיות :
ערכתי את העמוד באינדיזיין CS3
1. תחילה בניתי דף מאסטר, העמודים בספר מבוססים על המסטר ואני רק משנה צבע.
כשניסיתי לשנות משהו במסטר (במקום לשנות כמובן בכל העמודים אחד אחד) קודם כל נעלתי את העמודי ואז קרו 2 דברם מוזרים: אחד ברגע שנעלתי העמודים שעוצבו חזרו להיות בדיוק כמו המאסטר נעלם הצבע ודבר השני הוא שחלק דברים שונו בכל העמודים וחלקם שונו רק במסטר. יש לכם מושג למה?
2. אני מחפשת פונט חינמי שיתאים לספר מחזור,מכיוון שאין לי פונטים, יש למישהו המלצה?

תודה רבה אשמח להארות והערות.

קבצים מצורפים

• דוגמא לחוות דעת.jpg
    1.4 MB · צפיות: 23
  • דוגמא לחוות דעת2.jpg
    1.4 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אהבתי את המסגרת סביב הילד.
יתכן שחלק מהדברים ששינית במסטר לא שונו בעמודים עצמם - כי שחררת את העצמים מהתלות במסטר ע"י לחיצה על אלט+שיפט

• הוסף לסימניות
לא שיחררתי וגם אם במקרה שיחררתי עשיתי לו נעל את הכל לפני שניגשתי למאסטר.
תודה

73 צפיות ותגובה אחת אני אמורה להסיק שזה לא משהו?

• הוסף לסימניות
לא, את לא אמורה להסיק שזה "לא משהו"
אלא, שזה נעים ונחמד,
מה שיש פה, הוא לא "על הפנים" אך הוא מוכר, נדוש וחביב.

זאת אומרת:
אם זה עיצוב של משהו של שלא משלמים לך עליו מידי, ואין לך חשק להשקיע, אז זה מספיק, זה לא רע בכלל, יכול לספק בהחלט, זה נחמד, ואת יכולה לרוץ עם זה הלאה...

אך... אם את כן מעונינת להשקיע, אז אפשר לחשוב על סידור הטקסטים בצורה יותר מענינית, אולי במסגרות נפרדות, לנסות רקע יותר מיוחד, עיטור פחות בנאלי וכדו'.

(ולגבי התגובות, לאנשים בד"כ יש מה להגיב על עיצובים מיוחדים" ואז תראי תגובות בנוסח "מהמם, מטריף, משגע.." וכדו'. עם תיקונים והצעות איך להפוך את זה לעוד יותר יפיפה.
או... על דברים שיש המון מה לשפר בהם,
כאן, אם הכיוון שלך הוא ללכת על משהו יותר מוכר ובנאלי, אז באמת זה בסדר, ואין כל כך מה להגיב,
ואם הכיוון שלך ללכת על משהו מיוחד יותר, אז צריך ללכת בכיוון שונה ויותר מקורי...)

בהצלחה, ונשמח לראות עוד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;768771:
לא, את לא אמורה להסיק שזה "לא משהו"
אלא, שזה נעים ונחמד,
מה שיש פה, הוא לא "על הפנים" אך הוא מוכר, נדוש וחביב.

זאת אומרת:
אם זה עיצוב של משהו של שלא משלמים לך עליו מידי, ואין לך חשק להשקיע, אז זה מספיק, זה לא רע בכלל, יכול לספק בהחלט, זה נחמד, ואת יכולה לרוץ עם זה הלאה...

אך... אם את כן מעונינת להשקיע, אז אפשר לחשוב על סידור הטקסטים בצורה יותר מענינית, אולי במסגרות נפרדות, לנסות רקע יותר מיוחד, עיטור פחות בנאלי וכדו'.

(ולגבי התגובות, לאנשים בד"כ יש מה להגיב על עיצובים מיוחדים" ואז תראי תגובות בנוסח "מהמם, מטריף, משגע.." וכדו'. עם תיקונים והצעות איך להפוך את זה לעוד יותר יפיפה.
או... על דברים שיש המון מה לשפר בהם,
כאן, אם הכיוון שלך הוא ללכת על משהו יותר מוכר ובנאלי, אז באמת זה בסדר, ואין כל כך מה להגיב,
ואם הכיוון שלך ללכת על משהו מיוחד יותר, אז צריך ללכת בכיוון שונה ויותר מקורי...)

בהצלחה, ונשמח לראות עוד :)

תודה רבה
באמת אני עושה את זה עבור חברה בחינם, אבל בכל זאת בא לי שזה לא יראה פשוט ובנאלי...טוב אני אנסה לחשוב עוד קצת....:confused:

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה אך כמו שציינו קצת נדוש.

לדוגמא, עיצבתי בעבר ספר מחזור כשכל דף נראה דף פייסבוק ובנימה האישית זה כאילו מישהו הוסיף תגובה וכו', יצא מגניב:)

לא יכולה להעלות עכשיו, סורי.

• הוסף לסימניות
אם לא בא לך להשקיע מידי, יכול להיות שרקע וקטורי ש"תורידי" מוכן, יכול לתת תוצאה הרבה יותר מענינת בלי הרבה מאמץ. תכף אראה אם יש לי משהו להעלות שיכול לעזור...

• הוסף לסימניות
מה שמצאתי בחיפוש מהיר, נסי אולי יכול לעזור...

(לגבי זכויות, לא יודעת להגיד לך, הורד מאתר YOU TO ART)
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מגוון עיטורים רקעים כוכבים ועוד.rar
    8.5 MB · צפיות: 18
  • דף עיטורים ותזכורת.rar
    2.7 MB · צפיות: 19
  • עיטורים אדומים, עגול.rar
    KB 556.2 · צפיות: 13
  • רקע מקסים.rar
    2.6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על הקבצים, ראיתי !
מקוה להעלות משהו טוב יותר בקרוב

• הוסף לסימניות
הי זו אשתו של נתנאל.
הייתי מציעה לתחום את הברכה האישית ("לאופק היקרה") בתוך איזו שהיא מסגרת, או רקע מרובע מאחורה,
כי בלי זה - זה קצת מבולגן -רואים טקסט בימין ובשמאל, ולא ממש מבינים איפה זה מתחיל ונגמר...

הממ.. מקווה שהסברתי את עצמי :)

• הוסף לסימניות
לגבי פונטים אפשר כעת לקנות פונטים בבודדים בפונטייפ ב30 שח.

• הוסף לסימניות
איזה קטע!! אני חייבת לספר... זו שוב אשתו של נתנאל...
עכשיו הראתי לנתנאל את התמונות ושאלתי אותו מה דעתו עליהן, ומה הוא אמר...??
"חסר מסגרת מאחורי ה"אופק היקרה""...
ומה אני כתבתי?!? אותו דבר!!!

נו נו, בעל ואישה ... חחח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה