- הוסף לסימניות
זה לא תמיד נכון.... (שאני אחזור אליו)הייתי עונה ואומרת
אתה לא צריך לדאוג, כשיהיה לי תשובה אני יחזור אליך לבד, מבלי שתצטרך לחייג אפילו
אני יעשה את העבודה במקומך
זה לא תמיד נכון.... (שאני אחזור אליו)הייתי עונה ואומרת
אתה לא צריך לדאוג, כשיהיה לי תשובה אני יחזור אליך לבד, מבלי שתצטרך לחייג אפילו
אני יעשה את העבודה במקומך
אתה גם יכול להגידזה לא תמיד נכון.... (שאני אחזור אליו)
זה משתנה מפעם לפעם.אתה גם יכול להגיד
אם יהיה לי תשובה בסוף אני יענה לך
ובאמת אני לא יודעת בדיוק מה המציאות שם באמת
למה אתה כן עונה ולמה לא
אתה חייב לו משהו ?או שזה סתם מישהו שמטרטר?
לא היה עולה על דעתי לפתוח אשכול כזה בפרוג
זה מה שנקרא לדבר הכל ברור @ברחל בתך הקטנהלדעתי כן כדאי לענות ולהסביר בצורה מכבדת שעדיין אין תשובה
ואם צריך אז גם להתנצל שלא השגנו וכו כי לא לענות עוד יותר מרגיז ומעצבן
וזה נראה כאילו סתם אמרו שיבררו או שישיגו וכו
תנסי לענות פעם לראות אם זה היא באמתהשאלה מה עושים אם יש מישהי שידוע לי באופן כמעט ודאי
שמתקשרת ממספר חסוי ואותי זה ממש מרגיז היא לא חושבת שאני יודעת....
וואוו זה מרגיז...השאלה מה עושים אם יש מישהי שידוע לי באופן כמעט ודאי
שמתקשרת ממספר חסוי ואותי זה ממש מרגיז היא לא חושבת שאני יודעת....
בדיוקוואוו זה מרגיז...
פתאום אתה מפחד לענות לטלפונים לא מזוהים ...
וואו זה כבר משהו אחר מהניסיתי מלא פעמים אבל כל פעם שאני מרימה מנתקים כאילו סוג של צומי או מה?
אני אמורה להתייחס לזה?
לומר לה משהו?
לא יודעת זה ממש משגע אותיוואו זה כבר משהו אחר מה
הכוונה שלה?
סתם לטרטר?
מה ?? מה הסיפור?לא יודעת זה ממש משגע אותי
מה עושים????
אולי תני לבעלך או מישהו אחר לענותלא יודעת זה ממש משגע אותי
מה עושים????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //