מייפל אורגני.
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה סתם מתקשרים ומנתקים?לא יודעת זה ממש משגע אותי
מה עושים????
בלי שום צורך וכל המטרה זה לטרטר.....
זה כבר אשכול בנפרד /מחלקה אחרת...
מה סתם מתקשרים ומנתקים?לא יודעת זה ממש משגע אותי
מה עושים????
חחחחחחח.......מה סתם מתקשרים ומנתקים?
בלי שום צורך וכל המטרה זה לטרטר.....
זה כבר אשכול בנפרד /מחלקה אחרת...
כמה שנים עברו מאז?הקטע שהיא עושה את זה כי היה ביננו איזשהוא סיפור באזור גיל 15-16
(אם זה היא כן...)
נראה לכם היא מחפשת משהו ממני???
מתוח ביננו אבל אין לי כמעט קשר איתה כבר יותר 3 שנים... והסיפור היה הרבה לפני....כמה שנים עברו מאז?
היה משהו ביניכם בנתיים?
לפעמים זה בעיית תקשורת רצון לומר משהו / להתקרב מבלי יכולת לדעת איך לעשות את זה ...הקטע שהיא עושה את זה כי היה ביננו איזשהוא סיפור באזור גיל 15-16
(אם זה היא כן...)
נראה לכם היא מחפשת משהו ממני???
אני אמורה להתייחס לזה?לפעמים זה בעיית תקשורת רצון לומר / להתקרב מבלי יכולת לדעת איך לעשות את זה ...
ואז זה יוצא גרוע ורק מחמיר את המצב....
למה את חושבת שנזכרה עכשיו אחרי כמה שנים טובות ?מתוח ביננו אבל אין לי כמעט קשר איתה כבר יותר 3 שנים... והסיפור היה הרבה לפני....
בוודאי לא בצורה שהיא דורשת...גם בשבילה שלא תתרגל לתקשר ככהאני אמורה להתייחס לזה?
כי אנחנו כמעט ולא מדברות
מכיר תופעה כזאת של כאילו שנתקעים ואוחזים אחורה ...למה את חושבת שנזכרה עכשיו אחרי כמה שנים טובות ?
אמא שלי תמיד מסכמת מראש שאם היא לא יכולה היא לא עונה וכשהיא יכולה היא עונה, כשזה מוסכם מראש זה מתקבל בהבנה.סליחה?!
אם אני לא יכול לענות אני לא עונה, נקודה!
אני לא הפקר ואם יש לי משהו חשוב שאני באמצע, זה לא הזמן לענות.
מה שכן: כשאני מסיים את העניין החשוב שבו אני עסוק אני ינסה לחזור למי שחיפש אותי.
לא נעים לי לשלוח אליה מישהי כי היא סוג שתתרגז....בוודאי לא בצורה שהיא דורשת...גם בשבילה שלא תתרגל לתקשר ככה
אם יש לכם משהי שלישית שתבהיר לה את העניין שאם היא צריכה משהו?
או מה היא רוצה כי זה רק מציק...עדיף!
ו....מישהי כי היא סוג שתתרגז....
לא נעים לי לשלוח אליה מישהי כי היא סוג שתתרגז....
באמת צדיקה שמתחשבת כל כך איתהאני חושבת שפשוט נאי יתפוס אןתה לשיחה ומקווה שזה יסתדר
ברור שזה האופציה הראשונה במעלה רק היא מנתקת לא?אני חושבת שפשוט נאי יתפוס אןתה לשיחה ומקווה שזה יסתדר
טיפ טיפה אומץ ואפשר הכל.....באמת צדיקה שמתחשבת כל כך איתה
בכל אופן מעניין שתעדכני אותנו מה יצא מהשיחה
בהצלחהטיפ טיפה אומץ ואפשר הכל.....
לשיחות כאלו צריך שעת כושר....
ובגרות....טיפ טיפה אומץ ואפשר הכל.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //