כללי לעצב מונוגרם לחתונה

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 264550

צפה בקובץ המצורף 264551אני כבר יושבת הרבה שעות כדאי זה יצא לי WOW של מונוגרם-ואני לא רואה את הסוף לזה-זה פשוט לא הולך לי
האותיות הם:
ה - שם משפחה
ש - שם של החתן
ג ח - שם של הכלה
אני מעלה מה שיצא לי בינתיים.......
ואני מחכה לשמוע מה אפשר לעשות
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 137 · צפיות: 97
  • 2.jpg
    KB 174.4 · צפיות: 75
  • 3.jpg
    KB 61.7 · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
טעם אישי:
אני רואה כיוון טוב בראשון.
הייתי מנקה שם את השריגים ואת הגביע (נכון?) כי יש מספיק עם האותיות.

אולי תנסי לקחת צורה גרפית מסוימת, פשוטה או מורכבת,לשפוך לתוכה את האותיות ולראות מה יוצא.

• הוסף לסימניות
עשיתי קצת שינויים לאחרון

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 67.2 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
הראשון יותר אהבתי.
לא בטוחה אם אפור, אבל הדוגמא.

• הוסף לסימניות
תודה בקי על התגובה-הייתי צריכה להחליף את האותיות -כי השם של הכלה היא קודם ח ואחרי זה ג-וככה זה הסתדר לי יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה