לעצור הכל ולעשות משהו לנשמה

• הוסף לסימניות
23CF5086-46AB-4B4E-B834-C84F036D3063.jpeg

• הוסף לסימניות
וואו מדהים הצביעה!!!פשוט אומנות!

• הוסף לסימניות
וואו!!!
הגניב אותי הפרטים, ההבל מהפה של הזאבים- ענק!
אבל אולי כדאי לשנות את צבע המסגרת?

• הוסף לסימניות
וואו מדהים הצביעה!!!פשוט אומנות!

תודה

וואו!!!
הגניב אותי הפרטים, ההבל מהפה של הזאבים- ענק!

תודה רבה

אבל אולי כדאי לשנות את צבע המסגרת?

זה הצבע שהיה חסר לי בעין הציור היה משעמם משהו ולא ידעתי איפה להוסיף אותו ופתאום קלטתי שהמסגרת היא גם חלק מהציור ואפשר לעשות את זה,
אבל אולי אפשר לשלב את זה בציור עצמו באיזה דרך, אשמח לשמוע רעיון

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה

זה הצבע שהיה חסר לי בעין הציור היה משעמם משהו ולא ידעתי איפה להוסיף אותו ופתאום קלטתי שהמסגרת היא גם חלק מהציור ואפשר לעשות את זה,
אבל אולי אפשר לשלב את זה בציור עצמו באיזה דרך, אשמח לשמוע רעיון
אולי להוסיף במפרש של הסירה- מהאור של הירח יראו את הגוון האדום, מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
מדהים! מלא אוירה
רק החיתוך קצת מוריד פה אם יורשה לי-
כדאי להשאיר את הצדדים עם אשליה של המשך.
upload_2019-6-24_17-45-57.png

• הוסף לסימניות
לנעוץ בהשראות!!!!!

• הוסף לסימניות
עכשיו שאני מסתכל הזאבים אמורים להיות בצורה אחרת לגמרי, זה יותר נראה לביאות חח
אתקן מיד!!!

• הוסף לסימניות
שודרגגגג (אימוג'י עם קונפטי)

אשמח מאוד לשמוע הע/ארות כי אם כבר אני עושה תיקונים בציור אז שיהיו עם טעם
:)
אז ככה הזאבים נהיו זאבים במקום לביאות:rolleyes:
הם גם גדלו קצת מאז
גם הירח גדל
המסגרת
ועוד כל מיני...

בקיצעער פחות חפירות...

IMG-0330.JPG

• הוסף לסימניות
מדהים ומלא אוירה!
דווקא אהבתי יותר את הזאבים הקודמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה