לעצור כיבוי פתאומי של המחשב

• הוסף לסימניות
אם הילדה לחצה לי עליו... ויש מליון תוכניות פתוחות...
והוא מבקש "כפה כיבוי" או "ביטול" אני עושה לי ביטול, אבל הוא לא מבטל את הפעולת כיבוי אלא רק נותן לי לשמור ולסגור את מה שאני צריכה...
אין דרך לבטל את פעולת הביטול??????
בבקשה תגידו לי שכן... ותגלו לי איך..

• הוסף לסימניות
הכי טוב - נעילת מקשים
היה פה פעם מישהו שהעלה תוכנה של זה, מזמן
נסי לעשות חיפוש

• הוסף לסימניות
תעשי התחל -> הפעלה
או winkey+r ( ויקי זה הכפתור עם הציור של הוינדוס ).
ותקישי שם :
shutdown -a

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת....
יש אפשרות לקבוע בצריכת חשמל שהמחשב ידלק מהעכבר
אבל יכבה לדעתי אי אפשר ואם כן אשמח לשמוע איך לבטל את כפתור המארז חוץ מלשבת עם הרגליים סמוך אליו ולמנוע גישה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1377229:
בעיה מוכרת....
יש אפשרות לקבוע בצריכת חשמל שהמחשב ידלק מהעכבר
אבל יכבה לדעתי אי אפשר ואם כן אשמח לשמוע איך לבטל את כפתור המארז חוץ מלשבת עם הרגליים סמוך אליו ולמנוע גישה;)

ארון סגור למארז.
אצלי המארז עומד לרוחב, תחת השולחן, הגישה אל הכפתור מוגבלת.

• הוסף לסימניות
ועד שהמארז יהיה סגור קחי 'מפל' קשיח ושימי על כפתור ההפעלה, מוצמד עם דבק מלחמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה