דרוש מידע לעצמך מספר טלפון דחוףףףף

• הוסף לסימניות
אני חייבת בדחיפות את מס הטלפון של עיתון לעצמך המספר שנמצא באתר לא תקין נאמר אנא התעדכנו במס החדש
(0738016101 לא פעיל)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה המייל שלהם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תעשי מיילטראק ותוכלי לראות אם הם קראו או לא
אגב לי הם ענו למייל ממש מהר ובטלו לי מיד כשבקשתי

• הוסף לסימניות
תעשי מיילטראק ותוכלי לראות אם הם קראו או לא
אגב לי הם ענו למייל ממש מהר ובטלו לי מיד כשבקשתי
תודה
פשוט אני לא רוצה לעשות את זה מסיבות שונות עליהם לא אכפת לי אבל זה יצור לי נזק במקומות אחרים
ואני לא צריכה בשביל לבטל מנוי אלא בשביל משהו דחוף אחר
פניתי אליהם שבוע שעבר (אולי שישי)ועדיין אין מענה חייבת דחוף

• הוסף לסימניות
מנויות לעצמך גם אתן לא קיבלתן את העיתון של החודש או רק אני?
דיברתי עם אחת מהמוקד שלהם ביום חמישי ואמרה שזה אמור להיות מחולק עד יום ראשון,
יום שני התקשרתי ואמרו שמוציאים שליח מיוחד להביא,
אבל בתכלס לא קיבלתי את העיתון.

• הוסף לסימניות
מנויות לעצמך גם אתן לא קיבלתן את העיתון של החודש או רק אני?
דיברתי עם אחת מהמוקד שלהם ביום חמישי ואמרה שזה אמור להיות מחולק עד יום ראשון,
יום שני התקשרתי ואמרו שמוציאים שליח מיוחד להביא,
אבל בתכלס לא קיבלתי את העיתון.
קיבלתי בר״ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה