כללי לעשות סטייל באינדיזיין לטבלה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות סטייל מסוים לטבלה באינדי, שאוכל להעתיק אותו לכל הטבלאות?
שורה ועמודה ראשונות, הן מעין כותרת והשאר שטייל אחר.
יש אפשרות לקבוע לזה הגדרה ביחד? או אפילו אחלק את זה לשני סטיילים, לכותרות ולתאים כולם, רק איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אפשר גם לחלק צבע לכל שורה שניה, או שלישית ועוד.
Window > Styles > Table Styles

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1301703:
אפשר גם לחלק צבע לכל שורה שניה, או שלישית ועוד.
Window > Styles > Table Styles

אני מנסה לערוך את הגבולות שם ולא מצליחה. איך אני אמורה לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
להשקיע קצת מחשבה

• הוסף לסימניות
אני לא כותבת סתם.
אני מנסה בלשוניות של row strokes לשנות את ההגדרות ולא רואה שום שינוי.
איזה עוד מחשבה אמורה להיכנס שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1301761:
אני לא כותבת סתם.
אני מנסה בלשוניות של row strokes לשנות את ההגדרות ולא רואה שום שינוי.
איזה עוד מחשבה אמורה להיכנס שם?
להתפלל אל ה'. תמיד זה עוזר.

• הוסף לסימניות
תודה,
מישהו כן יודע להגיד לי למה לא משתנה לי הגבולות של הטבלה למרות שאני משנה את ההגדרות?
(ולהיות השליח משמים לעזור לי)

• הוסף לסימניות
מה ניסית לעשות?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשחק פה באפשרויות.
עכשיו כן הצלחתי לשנות משהו בגבולות, אבל אני רוצה שהצבע שלהם יהיה בצבע הסגול הזה, וזה נשאר שחור, איפה משנים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לך מושג מה הגדרת פה?
כי אני רואה פה בלאגן רציני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה