כללי לפוטושופים המשופשפים ...

• הוסף לסימניות
כל מה שאני רוצה
זה להוציא חלקים מסויימים מהתמונה שכלואה בצורה ( כמו בא')
העניין שזה נותן לי אפשרות של אל חזור ז"א שזה מאפשר לי רק על הצורה עצמה ולא נותן שזה יהיה כמסיכה
ברצוני לעשות כמסיכה שאז אוכל לשחק עם זה בלי הגבלה

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 34.4 · צפיות: 11
  • 2.JPG
    2.JPG
    KB 10.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תציירי עם כלי הציפורן, תהפכי לאזור בחירה (CTRL+ENTER) ואז תפתחי מסיכה וזה יכסה לך אוטומטית,
אם זה מסתיר את החלק ההפוך ממה שאת רוצה אז תעשי CTRL+I וזה יהפוך לך

• הוסף לסימניות
כרגע את עשית מסכה שלא מסתירה כלום.
והכנסת את התמונה לתוך צורה ע"י קישור בין השכבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;2114627:
כרגע את עשית מסכה שלא מסתירה כלום.
והכנסת את התמונה לתוך צורה ע"י קישור בין השכבות.

זה העניין שמוזר המסיכה לא עוזרת לי בכלל ואני צריכה להשתמש על השכבה עצמה עמ"נ שיגלה לי חלקים

• הוסף לסימניות
תהפכי לאובייקט חכם ואז תשחקי עם המסיכות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוסברה;2114829:
תהפכי לאובייקט חכם ואז תשחקי עם המסיכות.

קודם כל השיטה הזו פעלה אבל חלקי
ז"א רק במחיקה של מה שעשיתי אבל בקטע של לגלות זה לא נותן

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו עם כלי הציפורן ולהמיר את הצורה למסיכה וקטורית Layer-Vector mask-Corrent Path
ואז אפשר לשחק עם העקומות איך שרוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה