עזרה לפי הוראת משרד התחבורה(משום מה פורסם רק בתקשורת הכללית) אפשר לשלם באוטובוסים ממודיעין עילית לירושלים כמו נסיעה עירונית

• הוסף לסימניות
שימו לב שצריך לתקף שוב בגבעת זאב

אם אתם נוסעים עם 5 ילדים(ובד"כ נוסעים יותר)
תחסכו 35 שקל..
כולל חזור 70 שקל.....

שימו לב שיש נהגים שמתעצבנים... אני פעם אחת אחרי שחטפתי צרחות התקשרתי לקווים וביקשתי שיטפלו בנהג

• הוסף לסימניות
בהתחלה, עם כללי הקילומטרים כשדובר על כך
משרד התחבורה אמר שזה הכלל
ואגב זה היה במענה לשאילתה על המקרה הספציפי של מודיעין עילית
כתבתי עכשיו כי זה מעצבן אותי כל פעם מחדש לראות אנשים משלמים סתם... צדקה למשרד התחבורה...

בכל מקרה יש לי טעות בחשבון
עולה 14.5 נסיעה לירושלים
לילדים 50%
אז חסכתם 35 לשני הצדדים
שני מבוגרים, משלמים 16 במקום 29
קיבלתם 50 חיסכון או תרומה למדינה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהתחלה, עם כללי הקילומטרים כשדובר על כך
משרד התחבורה אמר שזה הכלל
ואגב זה היה במענה לשאילתה על המקרה הספציפי של מודיעין עילית
כתבתי עכשיו כי זה מעצבן אותי כל פעם מחדש לראות אנשים משלמים סתם... צדקה למשרד התחבורה...

בכל מקרה יש לי טעות בחשבון
עולה 14.5 נסיעה לירושלים
לילדים 50%
אז חסכתם 35 לכל צד
וכמה אנחנו משלמים כיום ?
אם לא 14.5

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום תסביר בצורה קולחת למה אתה מרוויח שאתה משלם פעמיים
עד ג"ז ומי ג"ז זה ביחד16

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בג"ז אין העלאה,
הכוונה מן הסתם לבית חורון שם יש גם העלאה וגם הורדה
שמחתי לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה