קורונה לפי החוק מי שהיה חולה לא צריך להכנס לבידוד שוב, נכון? דחוף!

• הוסף לסימניות
חייבת תשובה דחוף!!!!
מישהו שהיה חולה בחודש האחרון האם פטור מבידוד אחרי חשיפה לחולה קורונה?

• הוסף לסימניות
אז לכאורה הוא יהיה פטור מבידוד במקרה של חשיפה לחולה מאומת למשך שלושה חודשים, אבל הוא צריך תעודת מחלים. תפנו לקופ"ח שלכם והם אמורים לסדר את זה.
לתמיד
לא רק לשלושה חודשים
עיין בהוראות משרד הבריאות
(לא ברור לי מאיפה כולם מביאים את הפסק הזה של 3 חודשים)

• הוסף לסימניות
אז לכאורה הוא יהיה פטור מבידוד במקרה של חשיפה לחולה מאומת למשך שלושה חודשים, אבל הוא צריך תעודת מחלים. תפנו לקופ"ח שלכם והם אמורים לסדר את זה.

וואי מציון תודה רבה!!!

לתמיד
לא רק לשלושה חודשים

איפה זה רשום???

• הוסף לסימניות
נכון באמת בדקתי ולא מופיעה הגבלה של זמן למי שכבר היה חולה. תודה.
מצורפים קישורים שמהם עולה שהדברים נכונים:

• הוסף לסימניות
חייבת תשובה דחוף!!!!
מישהו שהיה חולה בחודש האחרון האם פטור מבידוד אחרי חשיפה לחולה קורונה?
לתמיד
לא רק לשלושה חודשים
לא ברור כי אנשים לא מבינים...
מי שהיה חולה קורונה יכול לחזור ולהיות שוב פעם זה לא פותר שאם הוא היה חולה הוא לא היה.... חולה שוב פעם..
למה??
כי לקורונה יש 5 סוגים של קורונה יכול להיות שקיבלת אחד יש לך נוגדנים אבל זה לא אומר שלא תקבל את האחרות ויכול להיות לך נוגדנים של קורונה אחת... ואתה יכול להעביר את המחלה לכולם....
לא תמיד שזה חוק הם יודעים הכל....
מנסיון אישי ומנסיון של הרבה אנשים שחווו קורונה שתים שלוש פעמים!!

• הוסף לסימניות
לא ברור כי אנשים לא מבינים...
מי שהיה חולה קורונה יכול לחזור ולהיות שוב פעם זה לא פותר שאם הוא היה חולה הוא לא היה.... חולה שוב פעם..
למה??
כי לקורונה יש 5 סוגים של קורונה יכול להיות שקיבלת אחד יש לך נוגדנים אבל זה לא אומר שלא תקבל את האחרות ויכול להיות לך נוגדנים של קורונה אחת... ואתה יכול להעביר את המחלה לכולם....
לא תמיד שזה חוק הם יודעים הכל....
מנסיון אישי ומנסיון של הרבה אנשים שחווו קורונה שתים שלוש פעמים!!
את אומרת מנסיונך
ואני אומרת לפי ההוראות היבשות של משרד הבריאות והרופאים במכבי שאני אישית שאלתי.
הפכתי תעולם בלברר את זה.
אלו הן ההוראות.
את יכולה לסבור אחרת.
בהצלחה.
(משרד הבריאות לא מכיר בהדבקה שיניונית וגם אם כן באחוזים אפסיים לטענתו ומציאות שהם לא שינו את החוק לגבי בידוד לחולה שהחלים)

• הוסף לסימניות
עוד יותר טוב
תודה רבה!
כפי שידוע שהויטמין D עוזר לקורונה... זה ידוע ממיזמן מאז שהתחיל אז למה משרד הבריאות לא אמר לציבור לקחת לפ-ני כמעט שנה ,,..
כי הם פשוט לא ידוע ומתי שהיתגלה להם הם פרסמו לציבור... בהקשר לפני

• הוסף לסימניות
את אומרת מנסיונך
ואני אומרת לפי ההוראות היבשות של משרד הבריאות והרופאים במכבי שאני אישית שאלתי.
הפכתי תעולם בלברר את זה.
אלו הן ההוראות.
את יכולה לסבור אחרת.
בהצלחה.
(משרד הבריאות לא מכיר בהדבקה שיניונית וגם אם כן באחוזים אפסיים לטענתו ומציאות שהם לא שינו את החוק לגבי בידוד לחולה שהחלים)
מעניין אני מכירה לפחות 50 אנשים שחלו קורונה וחזר להם פעמים ומה יש למשרד הבריאות להגיד?!

• הוסף לסימניות
אכן יש הדבקות חוזרות. אבל כנראה שעדיין לא ברמה שתתקבל החלטה בענין. כרגע החוק פוטר מבידוד כמו שהביאו למעלה את המקור
מסתבר שמי שבאמת לא מרגיש טוב צריך להזהר מלהדביק אחרים כמו בכל מחלה אחרת כגון שפעת. אבל החוק פוטר מבידוד.

• הוסף לסימניות
בדיקה סרולוגית בלי תוצאה חיובית של קורונה.
ז"א, בדיקת נוגדנים שיש נוגדנים אבל הבנ"א לא יצא חיובי (כי לא עשה בדיקה) - עוזר?

• הוסף לסימניות
ואני לא מכירה אפילו אחד.

שהם לא מכירים.
אני דיברתי איתם וככה נאמר לי.
שאלו כאן מה החוק ועל זה עניתי.
מזמן הפסקו להאמין במשרד הבריאות....
כל אחד שיתייעץ עם הרופא שלו!
אכן יש הדבקות חוזרות. אבל כנראה שעדיין לא ברמה שתתקבל החלטה בענין. כרגע החוק פוטר מבידוד כמו שהביאו למעלה את המקור

מסתבר שמי שבאמת לא מרגיש טוב צריך להזהר מלהדביק אחרים כמו בכל מחלה אחרת כגון שפעת. אבל החוק פוטר מבידוד.
רק המדתי את דעתי ... בעניין הזה שלא יחשבו .... שיתחילו לחשוב גם על אחרים.....
ותישמח שברוך ה'.....שאתה לא מכיר אנשים שנידבקו פעמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה