כללי לפלייר שאמור לרדת לדפוס בימים הקרובים!!

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא העלתי עבודות שעשיתי מחוסר זמן אבל עכשיו אני ממש זקוקה לעזרתכם כל חוות דעת קטנה וגדולה ממש יעזרו לי!!
בגלל שזה ללא תמונות ואי אפשר להתרשם מהעבודות שלה אז אני רוצה לדעת אם הפרסום הזה משדר מקצועיות איכות יוקרה וכדו...

אשמח לשמוע גם אם דרושים שינויים!!!

ובבקשה אם זה אפשרי אז רק ביקורת בונה....:)

קבצים מצורפים

• פלייר אחרון.jpg
    1.2 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
סורי,
אבל אם הייתי רואה תפרסומת הייתי חושבת שהיא מתחילה.................

הפונט בכתב יד לא מתאים,
והעיטור למעלה לא יושב טוב.

• הוסף לסימניות
עכשיו הפונט יותר טוב?
זה החלק הקשה בעבודה.. אני לא יודעת להתאים פונטים!!!...יש לך אוליי פונט להמליץ לי...

קבצים מצורפים

• שינוי כתב.jpg
    1.2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נדמה לי שזה לא תקני/חוקי לשים פונט נטוי,

אני לא מי יודע מה מומחית בפונטים,
אבל נראה לי שספוילר יכול להיות יפה פה,
תנסי לשחק עם כמה משקלים.

חוץ מזה צריך לצופף תרווח בין השורות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לגבי הפונט- הפרוט יכול להיות באותו הפנוט שהשתמשת בכל המודעה.
מבחינת ההררכיה- צריך כותרת גדולה ומושכת ואז כל הפרוט בקטן מתחת.
עיטור אחד באלכסון ושניים למטה ישרים - זה לא מתקשר ביחד.

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו המודעה לא משדרת את מה שאת מבקשת לשדר: מקצועיות, איכות ויוקרה.

עצות שיוכלו לעזור:
1. צרי "מלך" במודעה שימשוך את הקורא ממבט ראשון - זה יכול גם להיות הלוגו בגדול במרכז המודעה.
2. בחרי בצבעים המשדרים יופי כמו סגול, וורוד וכו' אך בגווניהם העמוקים יותר - בכדי ליצור תחושה יוקרתית ולא ילדותית.
3. בחרי סלוגן - הסלוגן הוא בעצם האמירה שאת רוצה לומר אבל במשפט אחד המסקרן את הקורא לעיין בשאר המודעה. אם האמירה שלך היא "כל היופי במקום אחד" נסי לתרגם אותה לסלוגן מעניין ומושך יותר - וכמובן תני לו מקום של כבוד במודעה.
4. אינך חייבת לכתוב את פירוט השירותים שורה אחר שורה. נין לכתוב את כולם בשלושה שורות עם מפרידים בינהם. דבר זה יוסיף ליוקרתיות המודעה ויפנה לך מקום למשחק טיפוגרפי בסלוגן ולעיצוב המודעה.
5. הפונט צריך להיות עגול ורך מצד אחד אך לא ילדותי מצד שני. פונטים כמו ספייסר וספויילר תמיד יעבדו בעסקים מסוג זה, אך שימי לב - אם את רוצה פונט שישדר יוקרתיות תצטרכי לנבור עוד קצת בפונטים שברשותך. עיון במודעות דומות בעיתונים יוכל להיות לך לעזר במלאכה זו.
6. אחרי כל השלבים לעיל צריך למצוא משהו שיקפיץ את המודעה. זו יכולה להיות טקסטורה מעניינת לרקע, תמונה כלשהיא או חלק ממנה, רקע מיוחד עם אלומת אור לכיוון הלוגו, משחק טיפוגרפי דומיננטי וכן על זה הדרך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
וחוצמזה, אני לא חושבת שכל גבר שנכנס לכאן- חייב לראות את המודעה הזו, הגיע הזמן לטיפה יותר רגישות!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!!

עדן ממש תודה על הפירוט!!....
הלקוחה ברעיון מאוד מרוצה מהתוצאה העכשווית אבל אני לא אהבתי והייתי צריכה הארות שיעזרו לי לקלוט מה מפריע לי....אז עזרת לי מ-א-ד!!

לגבי צבעים היא לא רוצה היא אוהבת את זה ככה אבל אני בכל זאת אנסה לשלב ואחרזה היא תחליט מה היא מעדיפה!!

שבת שלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה