כללי לפני הדפסה

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני הדפסת שקיות מחדש, נעשו מעט שינויים בלוגו, אבל עדיין לא לשביעות רצוני המלאה, משהו באיזון בין ה'חוטים' ל'עפיפונים' מה דעתכם? אשמח לכל הערה והארה גם לגבי השאר.

קבצים מצורפים

• שקית ניילון-02.jpg
    KB 751.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
וזה הקודם

קבצים מצורפים

• P1030643.jpg
    KB 338.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מאד יפה, לא לשכוח להוסיף בכתובת ירושלים

• הוסף לסימניות
לא רואה שינויים בלוגו...

• הוסף לסימניות
  1. הייתי מזיזה את שני החוטים לצד ימין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרונט;1700778:
לא רואה שינויים בלוגו...

השינויים קלים מאוד, כמו עובי ה'חוט', צפיפות האותיות, סלסול ה'חוט'
מה שאני מחפשת זה איזון ושיווי משקל של הלוגו, יש פה מישהו שיכול לתת עצות לשיפור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1700789:
  1. הייתי מזיזה את שני החוטים לצד ימין

תודה, את זה חיפשתי, לקחת ימינה רק את החוטים? טוב אנסה.

• הוסף לסימניות
לדעתי להסיר את החוטים לגמרי (החוטים מעבירים תחושה לא ברורה של בלונים וכדו'...)
להציב את שני האלמנטים 'שישבו טוב על הלוגו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1700836:
לדעתי להסיר את החוטים לגמרי (החוטים מעבירים תחושה לא ברורה של בלונים וכדו'...)
להציב את שני האלמנטים 'שישבו טוב על הלוגו'

איך להציב את האלמנטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1700847:
איך להציב את האלמנטים?

ללא החוטים
אחד ליד השני, מעל אחת האותיות
תעלי לכאן כמה סקיצות ונראה...

• הוסף לסימניות
תודה.
מה שהצעת נוסה בעבר ללא הצלחה, אני מעדיפה לקבל עצות איך לשפר את הקיים ולא לשנות לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה