כללי לפני הדפסת רולאפ בפעם הראשונה

• הוסף לסימניות
חברים יקרים!

הבנתי שרולאפ סטנדרט גודלו 85*210, מה הגודל היחסי של הגרפיקה אותו אני אמור להכין?
בכל גרף אמרו לי שעלות ההפקה שלו היא 300 ש"ח, זה זול? יקר? מכירים את איכות הרולאפים שלהם?
האם ישנם סוגים שונים של רולאפים מבחינת איכות החומר עליהם הגרפיקה מודפסת? (קשיחים יותר/פחות, עמידים לאורך זמן וכו')

בנוסף אשמח למוקאפ של רולאפ. שבת שלום

• הוסף לסימניות
תעמוד איתי בקשר במייל

• הוסף לסימניות
המחיר נע בין 270-300 ש"ח - 300 זה לא יקר - טווח מחירים כזה הוא מקובל.

הרוחב הסטנדרטי הוא הרוחב שנתת.

יש כמובן רחבים שונים והמחירים משתנים בהתאם, מה גם שהם לא בסטנדרט ויש דפוסים שלא מחזיקים אותם.

החומרים משתנים בהתאם לבתי הדפוס השונים, וע"פ בקשת הלקוח לרוב (למרות שיש בתי דפוס שהסטדרט אצלם הוא מבריק\שמשונית\מט)
את זה אתה צריך לברר בבית הדפוס עצמו.

כמובן שתלוי בהתאם לצרכים, אני אישית מדפיס לרוב על נייר + לימנציה.
יפה וקלאסי.

• הוסף לסימניות
על איזה גודל קובץ לעבוד כדי שיהיה פרופורציונאלי לגודל 210*85?

• הוסף לסימניות
בכל קובץ בפוטושופ תמיד מומלץ לעבוד על כל גודל שבא לך. (כמובן פרופורציונלי)
מה שחשוב הוא דבר אחד.
גודל הקובץ כשהוא ריק. שישקול באזור 170-180 מ"ב. זהו.

(כשאתה פותח קובץ בפוטושופ - יש חלונית מידע עם גודל הקובץ)-
כך שלא משנה איפה אתה מוריד, בגודל או באיכות רזלוציה. המשקל הוא הקובע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי נאה;n4872893:
המחיר נע בין 270-300 ש"ח - 300 זה לא יקר - טווח מחירים כזה הוא מקובל.

אני מכיר דפוס באור עקיבא שלוקחים 180 ש"ח על רול אפ, אם אתה רוצה פרטים תפנה אלי למייל...

• הוסף לסימניות
כל גרף הם מאד טובים,
אישית אני מדפיסה בדפוס סיון בתל אביב, יותר זול ואיכותי לא פחות אני חושבת

• הוסף לסימניות
הי
בעיקרון הכל אותו הדבר, אין שלא יבלבלו לך את המוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה