כללי לפני הורדה לדפוס

• הוסף לסימניות
לפני הרודה לדפוס,
פלייר דו צדדי לטיול לחו"ל לנשים
אשמח לשמוע חוות דעת

קבצים מצורפים

• פלייר צד 1.jpg
    KB 86.5 · צפיות: 13
  • פלייר צד 2.jpg
    KB 104.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הצד הראשון מדהים ונקי,
הצד השני צריך קצת ריווח.

• הוסף לסימניות
לי נראה שזה קצת יותר מדי עמוס .הייתי משאיר רק את העיגול הגדול מקדימה +חויה שלא תשכח ואפילו אולי משאיר רק חויה שלא תשכח מצד שמאל.
וצד שני עגול אחד
ואולי חיתוך אחר במקום העיגולים

• הוסף לסימניות
אם כבר עיגולים, אז פס דקיק מסביב לכל עיגול (אפילו לא ממש כקו לעיגול- רק שיהיה תחום)
אני אישית (ואולי זה רק טעמי האישי)
לא סובלת חיתוך "חד" בלי תיחום, אם בלי קו : אז תמונות משתלבות זו בזו,
אם חיתוך חד, (כמו כאן עיגול) אז שיהיה חד...
אבל שוב כמובן, יכול להיות שזה רק טעמי האישי....
מעבר לזה.. הייתי מורידה מעט עומס, בעיקר בקטע של העיגולים שמסתירים ממש את התמונה המקסימה.
באופן כללי תמיד, עדיפה תמונה אחת, שנותנת את העוצמה שלה,
מאשר הרבה תמונות שביחד מעמיסות וממילא פחות מושכות....
הכיוון הכללי, והגוונים, מושכים ומשרתים היטב את המטרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה