נכתב ע"י טירה;1357623:האם הגודל הוא ברוט או נטו?
אני מתכוונת מבחינת רהיטים
כי אני בעבר ניסיתי לצלם בסלון - בערך בגודל הזה
אבל היה שם ספריה, ספה, שולחן סלוני עם כסאות - ולהתחיל לסחוב את הנ"ל כל פעם היה עבודה מטורפת, כך שאחרי צילום שתיים הרמתי ידיים וירדתי מהצילום בסלון
נכתב ע"י RacheliM;1357632:זה מספיק.
הסטודיו הראשון שלי היה בשטח הרבה יותר קטן.
וגם היום יש לי 1.5 (!!) רוחב על 6.
לומדים להסתדר.
לומדים להסתדר עם מה שישנכתב ע"י מיכל+;1357674:מטר וחצי?? איך? את פשוט אלופה, אחרת אין הסבר...
ואני מבינה שהאורך כן חשוב כאן?
נכתב ע"י RacheliM;1357679:כשאת קונה פלאשים חשוב שלא תקני פלאשים מידי חזקים,זה יהיה לך טו מאצ' אור.
נכתב ע"י מיכל+;1357689:תודה רחלי, ותודה לכולן, אתן עוזרות לי מאוד.
ואם כבר הזכרת פלאשים, דווקא כן חשבתי לקנות חזקים, כדי שיתאימו גם לשימושים נוספים (צילום אירועים אולי, בהמשך...) ואמרתי לעצמי שבסטודיו ,מקסימום, נשים אותם על עוצמה נמוכה. לא ממליצה?
נכתב ע"י מיכל+;1357705:400W זה בסדר?
כי התלבטתי בין 400 ל-200.
את האמת, רחלי, שאני נהנית כל פעם מחדש מהדיוק של התאורה בתמונות שלך...
אז אני מאמינה שאפשר לסמוך...
תודה![]()
נכתב ע"י ויזואלי;1357767:רחלי, נראה לי שחזק לך ה400W בגלל הרוחב של הסטודיו כי יש לך הרבה החזרים.
לי הגודל כמו שלך מיכל + להזיז שולחן ג'מבו, ואין לי לאן לסגת אחורה. ומסתדרים ב"ה
ויש לי פלאש קדמי של 600 , משתמשת בעוצמה לא הכי נמוכה, ונהנית מאד.
נכתב ע"י מיכל+;1358842:כן, שיערתי לעצמי שלרחלי יש בעצם פחות גודל אז היא צריכה פחות אור...
אגב, מדובר בפלאשים גדולים או ספידלייטים או שאין הבדל בעוצמה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים