לפני הרבה שנים..

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת לצייר ציורים ילדותיים הם יוצאים לי בקיף ויחסית בקלות..
אבל מה לעשות.. צריך לצייר גם גברים לפעמים. מה תגידו?.
כל הארה/הערה תתקבל בברכה.

קבצים מצורפים

• 15.png
    KB 459.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה
בחלק מהציור יש קונטור, ובחלק אין, זה בכוונה?
וחוץ מזה, הפנים שלו קצת ילדותיים, הייתי מבגר אותו קצת.

• הוסף לסימניות
והמקל - פטנט עולמי ! מתכוונן, כנראה לזקנים של שנות 2000 יהיה כזה מקל משוכלל !
בכללי - יפה מאוד ומיוחד

• הוסף לסימניות
צביעה יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1090541:
יפה
בחלק מהציור יש קונטור, ובחלק אין, זה בכוונה?
וחוץ מזה, הפנים שלו קצת ילדותיים, הייתי מבגר אותו קצת.

ילדותיים?..

• הוסף לסימניות
הצביעה שלך אלופה.

• הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מאוד מאוד!
הבעה בוגרת דווקא. לא הבנתי מה רוצים.
דא עקא, שכפות הרגליים נראות כאילו הוא לובש גרביים 6000 דנייר. הם הלכו יחפים בזמנו.

תמשיכי להעשיר את עולם המבוגרים העשוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1090662:
יפה מאוד, מאוד מאוד!
הבעה בוגרת דווקא. לא הבנתי מה רוצים.
דא עקא, שכפות הרגליים נראות כאילו הוא לובש גרביים 6000 דנייר. הם הלכו יחפים בזמנו.

תמשיכי להעשיר את עולם המבוגרים העשוק!

נכון, באמת צריך לעבוד על זה עוד קצת.. תודה.
רציתי לברר גם איך נראו הסנדלים של פעם, ובסוף התעצלתי..

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!
הסגנון שלך שובה לב.

• הוסף לסימניות
מקסים.
יש משו במבע העיניים שהוא רך [כמו אמר מיודענו קקטוס], אבל טוב שסופסוף יש גברים כאלו;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה