מסקרן אותי מה יותר אהבתם?? לפני אחרי
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 21/11/18 הוסף לסימניות #1 מסקרן אותי מה יותר אהבתם?? לפני אחרי
ת תמי tami משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 21/11/18 הוסף לסימניות #2 משהו בין שתיהם?
ג גיטי פינקלשטין משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 21/11/18 הוסף לסימניות #3 ברור שאחרי!! קצת מפריע שהוא לא מסתכל, אבל התמונה ממש יפה אוהבת את העריכה שלך מאוד.
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 21/11/18 הוסף לסימניות #4 אוהבת את האחרי!
Y Yehodit B משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 21/11/18 הוסף לסימניות #5 הלפני יפיפיה אבל לאחרי יש משהו יותר מיוחד לדעתי
יעל אייזיקוביץ ניו בורן -צילום והכשרת צלמות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 21/11/18 הוסף לסימניות #6 גמני עם האחרי
M MICHAL WEG משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 21/11/18 הוסף לסימניות #7 תמונה מהממת הילד הורס אהבתי את הלא מעובדת יותר
ר רבקי פריזנד משתמש מקצוען צילום מקצועי • 21/11/18 הוסף לסימניות #8 ברור שאחרי... ת'אמת שאני אוהבת את ההתאמה לעונה וזה מבוצע בצורה מושלמת
ראובן 10 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום צילום מקצועי 21/11/18 הוסף לסימניות #9 האמת ששניהם יפות. לא הייתי מוותר על המקורי-הצבעים חיים מאוד.
A A V I משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי צילום מקצועי 22/11/18 הוסף לסימניות #10 השני יותר. אומנם העלמת את הירוק. אבל פתחת סקאלת צבעים רחבה יותר. ב. האוביקט המואר והרקע החשוך גם הם מוסיפים הרבה.
השני יותר. אומנם העלמת את הירוק. אבל פתחת סקאלת צבעים רחבה יותר. ב. האוביקט המואר והרקע החשוך גם הם מוסיפים הרבה.
ל לאה 22 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי צילום מקצועי • 22/11/18 הוסף לסימניות #11 הראשון -צבעוניות יפה השני -קסם
מ מלי ליפשיץ משתמש מקצוען צילום מקצועי 22/11/18 הוסף לסימניות #13 הלפני יותר אמיתי, מה שרואים תכלס בעניים. אבל האחרי הופך את התמונה ליותר אומנית לדעתי החכמה היא לצלם ושהתוצאה תיהיה כמו האחרי.........
הלפני יותר אמיתי, מה שרואים תכלס בעניים. אבל האחרי הופך את התמונה ליותר אומנית לדעתי החכמה היא לצלם ושהתוצאה תיהיה כמו האחרי.........
ר רחל שטרן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 22/11/18 הוסף לסימניות #14 לדעתי האחרי... יש יותר הפרדה בין הילד לרקע ולכן הוא מודגש יותר
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 22/11/18 הוסף לסימניות #15 אהבתי יותר את התמונה שאחרי תמונה קסומה ויפה
ד דושדוש משתמש מקצוען צילום מקצועי 22/11/18 הוסף לסימניות #16 הלפני יפה, אבל קצת יותר קייצית האחרי מהממת ומתאימה לסתו!!! כמו שרבקי אמרה, ההתאמה לעונה...
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 22/11/18 הוסף לסימניות #18 ואוו כיף לקבל ממכם כאלה פידבקים! תודה לכל מי שהגיבה!!
מ מלכי עיאש משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 22/11/18 הוסף לסימניות #19 ה"אחרי מושלם סתוי לגמרי תמונה יפה
RacheliArt צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום איור מקצועי צילום מקצועי • 22/11/18 הוסף לסימניות #20 לפני!!!!!!!!!!!!!!!!! נעמה