לפני ואחרי...

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• DSC_0340.jpg
    DSC_0340.jpg
    KB 66.1 · צפיות: 27
  • DSC_0346.jpg
    DSC_0346.jpg
    KB 66.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד ... תמונה עם אוירה מצוינת

בתמונה השניה בקבוק המייפל הזהוב חסר ברקע ;)
בעיני סיומת הקרש היתה צריכה להיות מחוץ לתמונה, הקרש הוא קו אלכסוני שהקצה לו בפינה בולט.
לפתוח יותר ולחמם

• הוסף לסימניות
לא מסכימה עם שום הערה של דוד.

פריימים מוצלחים ומדויקים.

• הוסף לסימניות
וואו איזו תאורה - איזו אוירה..
ממש אהבתי

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאד.
אני גם חושבת על החיתוך לא הייתי מכניסה הקצה של הקרש. שיראה כשולחן עץ

• הוסף לסימניות
האמת שלתמונה של האחרי ציפיתי לראות מנג'טים ריקים...

תמונות יפות, מחכה למתכון.

• הוסף לסימניות
נראה מגרה ממש!

אהבתי את התאורה כאן מאוד, וגם את הסטיילינג

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
התאורה ממש מכניסה לאווירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalw770;1989578:
אני גם חושבת על החיתוך לא הייתי מכניסה הקצה של הקרש. שיראה כשולחן עץ
הקרש כבר מונח על שולחן...

• הוסף לסימניות
לטעמי, מושלם!

(לא טעם העוגה, אני לא מחבבת בננות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה