דרוש מידע לפני צביעה של בית חדש, הצבעי אומר שלא כדאי משי משי , האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
לפני צביעה של בית חדש בניה חדשה מאפס
הצבעי אומר שלא ממליץ בכלל על משי משי
כי אח"כ כל סדק וכל בעיה קטנה א"א לעשות תיקון במשי משי וצריך לצבוע קיר שלם
ממליץ על סופרקריל 2000
מציינת שהחומר לא הוא מביא ככה שאין לו אינטרס
אשמח לשמוע תשובות מהמבינים
תודה

• הוסף לסימניות
בעיקרון משי משי אמור להגיע על קיר ישר לגמרי (כדי שלא יהיה צל של בליטות על הקיר כי זה מבריק) וזה דורש עבודה נוספת.

מנסיון אחרי שהקשבתי ועשיתי סופרקריל 2000 ולא משי משי התחרטתי לגמרי. (היה לי לפני זה משי משי וההבדל היה ברור)
ואחרי שנתים צבעתי את הבית מחדש במשי משי.

• הוסף לסימניות
זה נכון שא"א לעשות תיקונים ויחסית הקיר יותר פגיע (הבן שלי דפק מקל על הקיר וניהיה שקע קטן)
מצד שני זה רחיץ ויפה באופן משמעותי

• הוסף לסימניות
עם גלגלת יותר קל לתקן פגמים על משי, מניסיון כמעט ולא רואים בכלל.
ואני צובעת עם גלגלת קירות שלמים, לא מסובך.
אבל לא לוותר על משי!

• הוסף לסימניות
אגב, הוא לא הבעל מקצוע היחיד שאומר לנו את זה
זה רק בגלל שקשה יותר לצבוע בו?

• הוסף לסימניות
אני לא מספיק יודעת לומר למה הבעלי מקצוע לא ממליצים
אבל חד משמעי משי שווה את ההשקעה

• הוסף לסימניות
בבניה חדשה אני ממליצה לעשות משי-משי רק שנה אחרי הבניה, כי בשנה הזו בד"כ נוצרים סדקים בקירות משינויי מזג האויר ואז המשי-משי נראה נורא ולתקן אותו זה בלאגן שלם.

• הוסף לסימניות
אגב, הוא לא הבעל מקצוע היחיד שאומר לנו את זה
זה רק בגלל שקשה יותר לצבוע בו?
זה לא יותר קשה לצבוע, זה פשוט ייראה פחות יפה מלכתחילה כי לרוב הקיר לא באמת ישר, תמיד יש קצת סדקים או פירורים על הקיר ובגלל הברק זה נראה פחות טוב. להרחבה תוכלו לבדוק מה המשמעות של 'החלקת קיר שפכטל אמריקאי' (זה רמת ההחלקה הנדרשת כדי שמשי משי ייראה חלק).
למעשה לדעתי עדיין כדאי לצבוע עם משי משי כי אני לא חשוב לי שהקיר ייראה חלק אבל כן חשוב לי שהוא ייראה לא מקושקש ובזה משי משי לוקח בגדול.

אוסיף עוד טיפ קטן, הסיבה שצריך להחליף את כל הקיר בשביל סדק אחד היא בגלל שבדרך כלל הסיידים מגוונים את הצבע במקום, לפי העין, ולכן אין איך לחקות את הצבע המדויק.
במקום זה אפשר לקנות צבע ולגוון אותו בטמבור לפי מספר קוד, אח"כ יוכלו לצבוע רק חלק מהקיר ועדיין ייראה אחיד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ברור. בבניה חדשה יש בשנים הראשונות תזוזות קלות, ונוצרים סדקים בקיר.
לא מומלץ בכלל.
לקחתם בעל מקצוע- תשמעו לו.

• הוסף לסימניות
לפני צביעה של בית חדש בניה חדשה מאפס
הצבעי אומר שלא ממליץ בכלל על משי משי
כי אח"כ כל סדק וכל בעיה קטנה א"א לעשות תיקון במשי משי וצריך לצבוע קיר שלם
ממליץ על סופרקריל 2000
מציינת שהחומר לא הוא מביא ככה שאין לו אינטרס
אשמח לשמוע תשובות מהמבינים
תודה
בבניה חדשה לא צובעים משי משי
אלא אחרי שנה/שנתיים
גם בבנינים חדשים בפרויקטים יקרים זה ככה (לא יודעת אם בכולם, אני מכירה כמה בולטים)

• הוסף לסימניות
גם אותי הצבעי שכנע לא לעשות. אחרי שנתיים נשברתי ועשיתי
תכלס זה מושלם,

• הוסף לסימניות
בבניה חדשה לא צובעים משי משי
אלא אחרי שנה/שנתיים
גם בבנינים חדשים בפרויקטים יקרים זה ככה (לא יודעת אם בכולם, אני מכירה כמה בולטים)
אז הוא צודק שלא כדאי עכשיו??
והשאלה מאיזה סיבה
שלא חיסכון או פרקטיות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אוסיף עוד טיפ קטן, הסיבה שצריך להחליף את כל הקיר בשביל סדק אחד היא בגלל שבדרך כלל הסיידים מגוונים את הצבע במקום, לפי העין, ולכן אין איך לחקות את הצבע המדויק.
במקום זה אפשר לקנות צבע ולגוון אותו בטמבור לפי מספר קוד, אח"כ יוכלו לצבוע רק חלק מהקיר ועדיין ייראה אחיד.
בהצלחה.
לא מדויק
אני צבעתי קטע קטן במשי משי מהדלי שצבענו בו את כל הקיר. ובהחלט ניכר לעין.
אין מנוס מלצבוע שוב...

• הוסף לסימניות
אז הוא צודק שלא כדאי עכשיו??
את יכולה לנסות :) מקסימום תצבעי שוב אחרי שנה במשי משי.
בין כך ובין כך תצטרכי לצבוע כי את רוצה משו ולא סופרקריל....
אני גם כן שמעתי שלא מומלץ בבית חדש אבל אין לי ניסיון עם זה רק צביעה על קירות לאחר כמה שנים וזה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה