לפני קניה משמעותית של סינטיק

• הוסף לסימניות
המליצו הכי על הדגם 22hd מסך שיש לו גם אפשרות מגע
מאד אשמח לשמוע דעתכם /נסיונכם
תודה זה חשוב לי מאד

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שיש לו את 22HD עם מגע
והוא טוען שזה סתם מפריע לציור

• הוסף לסימניות
מומלץ ללכת לראות לפני שקונים. המסכים הגדולים הם מאוד מאסיביים ויש צורך להקצות להם שולחן עבודה רחב. לכן כדאי לראות אם זה מתאים לחלל העבודה. חוץ מזה מדובר באמת במסכים הכי טובים. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;1462284:
מומלץ ללכת לראות לפני שקונים. המסכים הגדולים הם מאוד מאסיביים ויש צורך להקצות להם שולחן עבודה רחב. לכן כדאי לראות אם זה מתאים לחלל העבודה. חוץ מזה מדובר באמת במסכים הכי טובים. בהצלחה.

אפ' שזה מסך ענק
לא הייתי ממליץ על מסך קטן
כי המסך הענק זה פשוט חוויה

• הוסף לסימניות
יש לי את הקטן סינטיק 13HD מרוצה מהקומפקטיות שלו אבל מאמינה שהגדול נותן יותר מרחב
לתשומת לבך שניהם זה רק מסך ולא מחשב בפני עצמו כמו ה Cintiq Companion

• הוסף לסימניות
המגע מיותר

• הוסף לסימניות
המגע ממש מדליק.
שתי הסתייגויות:
1: רק אם הסינטיק ישמש אתכם גם כמסך לפעולות הרגילות, חוץ מהציור.
2: רק ואך ורק במקרה שיש כפתור לביטול המגע.

• הוסף לסימניות
3: אך ורק אם כפתור המגע לא נוטה להשתבש כמו באינטוס, שזה פשוט יכול לשבש את כל העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן זאב;1462244:
יש לי חבר שיש לו את 22HD עם מגע
והוא טוען שזה סתם מפריע לציור

הוצאת לי תמילים מהמקלדת

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שאם צופה מן הצד, ילד או מבוגר ירצה להצביע על הרגל השמאלית ולהסביר שהיא ארוכה מהימנית, או להראות מאיזה עציץ הוא הכי מתלהב בציור של המרפסת הוא יכול להוסיף "מגע אישי שלו" לציור שלך... :) במקרה של טאצ'.

• הוסף לסימניות
צריך להדגיש - ישנו כפתור לביטול המגע בזמן ציור!
(צריך לוודא באריג'נט) זה ממש לא מפריע למהלך הציור גם בזמן שזה דלוק.
החברה' בוואקום ממש טובים, והם חשבו על זה.
כל השיקול, לע"נ, זה תוספת המחיר, שלטעמי לא שווה את התענוג, וההסתיגויות שהעלתי לעיל.

• הוסף לסימניות
לי יש ללא הטאצ' ואני די מתחרטת שלא הוספתי טאצ' כי אז הייתי יכולה לעבוד עם שתי הידיים בו זמנית. יד אחת בציור ועם השניה על התפעול. משקיעים כל כך הרבה ה1000 שקל הנוספים לא מהווים מספיק שיקול כספי לעומת הנוחות. אמנם לא ניסיתי את הטאצ' ואכן לא קניתי בגלל הדעות כמו שהובאו לעיל אבל בפועל זה חסר לי.
קחי אמנם בחשבון: זה יותר מעייף מאשר לוח איטוס

• הוסף לסימניות
האיטואוס הוא בגובה השולחן והוא דק, הסינטיק הוא גבוה וגדול וצריך לעמוד על שולחן, צריך להרים את היד כל הזמן. גם כשהוא מכוונן שוכב על השולחן הוא לא דק אלא מוגבה על הרגליים שלו וממילא אי אפשר לעבוד איתו כמו האינטוס (אז גם הזווית מתעוותת אלא אם כן את עומדת)

• הוסף לסימניות
אני יברר על אפשרות לנטרל את הטאצ' חשבתי שזה חשוב בעיקר לעבודה בזיזבראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה