לפני שאני מחזירה

• הוסף לסימניות
מישהיא מעוניינת במגפון מנקסט?
http://il.nextdirect.com/iw/g403436s5
מנומר מידה 8 89 ש"ח
בבני ברק

ואגב , מישהיא יכולה להסביר איך עובדות שם המידות בנעליים?
כי אני מדדתי אותה על הסרגל שלהם והיא הייתה שם 8
אבל במציאות הנעל ענקית ( נראה לי כ25, והיא נועלת 23)
צריך להסתכל לפי המידות בקונטיננטלי בלי להתייחס לסרגל שלהם?

קבצים מצורפים

• מגף מנומר.jpg
    KB 2.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הבת שלי נועלת 21-22 קניתי לה מידה 4 וזה טוב עליה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1406930:
ואגב , מישהיא יכולה להסביר איך עובדות שם המידות בנעליים?
כי אני מדדתי אותה על הסרגל שלהם והיא הייתה שם 8
אבל במציאות הנעל ענקית ( נראה לי כ25, והיא נועלת 23)
צריך להסתכל לפי המידות בקונטיננטלי בלי להתייחס לסרגל שלהם?

מידה 8 זה באמת 25.5...
הזמנתי שם נעליים כמה פעמים לפי המידה והיה מצוין (לא לפי הסרגל)
הבעיה היחידה שבין מידה 7 ל-8 יש הפרש של מידה וחצי (אין מידה 25, רק 25.5)
וכשמידה 7 היתה כבר קטנה קניתי מידה 8 וזה קצת מידי גדול...

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בבעיה הזו שבין המידות, אין להם מידה 24, 8 זה 25.5.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה