לפני שהנר נכבה...

• הוסף לסימניות
צולם בשניה האחרונה לפני שהנר נכבה..........
:) תגובות תתקבלנה בשמחה...........
חנוכה שמח!

קבצים מצורפים

• IMG_0942.jpg
    1.6 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
הפוקוס ברח לקידמה.
חוץ מזה, נחמד. אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד פה.

• הוסף לסימניות
הפוקוס ברח לקידמה.
חוץ מזה, נחמד. אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד פה.

• הוסף לסימניות
הפוקוס על החלב וזה מה שמיוחד.....

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
הסצינה בוימה בשביל התמונה?
כי יש לנר מעמד מתכת שנמצא או על נרות שנקראים תיונים או על נרות שמכניסים לכוסות זכוכית ופה הנר נמצא ישירות על העץ.
סתם שאלה העץ לא נשרף? כידוע לי זה משאיר כתם חום מכוער.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה....

הנר הזה באמת מהסוג של המתכת מתחתיו רק שאני שמתי אותו על בריסטול שחור בלי המתקן שלו ונתתי לו לדלוק ולעוד נרות... ובנתיים צילמתי........ עד שהגיע רגע השיא.......... ושניה אחרי שצילמתי הלהבה התחילה לשרוף את הבריסטול........

• הוסף לסימניות
רעיון מעניין, קומפוזיציה יפה.
אני חושבת שהצילום היה יפה יותר אם הפוקוס היה על האוביקט המרכזי מבחינה ויזואלית (קרי: הלהבה. לא החלב כמו שמתאים בעיניך. העין האנושית מחפשת את הפוקוס על הלהבה), ואני חושבת שהאשכול היה יפה יותר אם כותרתו לא היתה "תיכנסו" וגם לא "היכנסו". אנחנו לא "פורום כיתה ה' 3", אנחנו מיימרים להיות פורום צילום לקראת-מקצועי (נראה לי. אחרי שהורידו את המילה "מקצועי" משם הפורום), ובעיני אין פה מקום לכותרות כאלה.

• הוסף לסימניות
תודה על הערות.......
זו תמונה שצולמה ברגע האחרון כך שלתקן כבר לא היה אפשר....... ז"א לצלם שוב....

• הוסף לסימניות
מצוטט ע"י רבה אריאל: אנחנו מיימרים להיות פורום צילום לקראת-מקצועי (נראה לי. אחרי שהורידו את המילה "מקצועי" משם הפורום), ובעיני אין פה מקום לכותרות כאלה.[/QUOTE]

לרכוש מקצועיות זה לא ברגע אחד....... לאט לאט העיקר שאנחנו במסלול הנכון........

• הוסף לסימניות
וד"א לא רק אני חשבתי שהתמונה מיוחדת בגלל הפוקוס על החלב אלא גדולים ממני שהעבירו את ביקורתם והתפעלותם........ עם כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shany;488197:
תודה על הערות.......
זו תמונה שצולמה ברגע האחרון כך שלתקן כבר לא היה אפשר....... ז"א לצלם שוב....

אני בכלל לא מבין מה מצאת כאן
לא קומפוזיציה, לא החשיפה ולא, אין שום עניין בתמונה
הסיפורים והמאמץ שלך לא חשובים כשהתמונה לא מעבירה שום דבר

אם הכוונה לקבל ביקורת בונה
נראה שכדאי לחפש משהו מעניין יותר לצלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shany;488201:
וד"א לא רק אני חשבתי שהתמונה מיוחדת בגלל הפוקוס על החלב אלא גדולים ממני שהעבירו את ביקורתם והתפעלותם........ עם כל הכבוד!

שני, עשי לעצמך ולנו טובה ואל תגיבי אל ביקורות בונות עם הודעות בסגנון "ענקי הצילום בעולם אהבו את זה, אז מי את שתבקרי את זה?" (כן, הקצנתי כדי שתביני איזה רושם ההודעה שלך יוצרת. שמתי לב שאת עצמך לא השתמשת בביטויים כ"כ חריפים).
שמחי על כל ביקורת בונה שאת מקבלת, אין כאן עניין של פגיעה בגאווה אלא של למידה. ילד בכיתה א' לא מנסה להציג את עובדת היותו אנאלפבית באור פחות מביך ע"י שימוש בתירוצים (כמו "לא רק ילדי הגן, גם ילדים מכיתה ד' אמרו לי שעדיף לא לדעת לקרוא. עם כל הכבוד"). הוא בכלל לא מתייחס לכך כמשהו מביך. זה טבעי שהוא לא ידע לקרוא, כי עדיין לא לימדו אותו.
אני לא משווה אותך בתחום הצילום לילד שלא יודע לקרוא, אבל יש לך, כמו לכולנו, הרבה מה ללמוד. התגובה שלך: "לרכוש מקצועיות זה לא ברגע אחד....... לאט לאט העיקר שאנחנו במסלול הנכון........ " היא התגובה הנכונה, בעיני, כשקבלים ביקורת בונה.
[להגיד "בעיני יפה יותר ככה" זה בסדר. אני רק הסברתי לך למה מבחינת העין האנושית זה לא אופטימלי (מה שמשפיע על דעתו של מי שלא מוטה לטובת הצילום כי הוא הצלם שלו או חבר טוב). אבל לגייס לטובתך "גדולים ומבינים" זה לא לעניין, לדעתי.]

שיהיה בהצלחה.
ותודה לשלמה שתיקן את הכותרת.

• הוסף לסימניות
אוקי.......... מקובל!
תודה על שינוי הכותרת.........

• הוסף לסימניות
רבקה, ניסחת כל כך יפה את עמדתך! חכם, ענייני, ממוקד ומשכנע. תודה

• הוסף לסימניות
צלמת אני לא.
אבל מאוד אהבתי את התמונה. יש בה משהו מסתורי...
אולי היה כדאי להוסיף עוד 2 ס"מ שחור מלמעלה. ובמקביל לחתוך מלמטה ולסדר את התמונה ליחס רגיל של תמונה- זה יכול להיות יותר יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
הפוקוס על החלב ולא על הנר רק מוסיף , עושה את זה שונה ומעניין
אני אהבתי !!
מוטי :)

• הוסף לסימניות
לדעתי בזה שהפוקוס על החלב- נוצר משהו מעניין יותר
תמונה יפה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה