כללי לפני שיוצאים לחופש - מודעה

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• שתוליכנו_לשלום.jpg
    KB 573.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה.
המחשה ויזואלית חזקה.

(רק שמתאים לכל הקפות של כל השכונות כל אחד ועניי עירו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ;617964:
(רק שמתאים לכל הקפות של כל השכונות כל אחד ועניי עירו)

כל הזכויות שמורות:)

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים ומרענן

יש בעיה בכיוון הנסיעה הרכב נוסע לכיוון לדרום והשלט פונה לצפון
וגם הרכב נראה שניה לפני תאונה..

• הוסף לסימניות
אווי חמוד...
איזה כיף לראות משהו קליל ונעים.... (ונראה לי שגם הרבה יותר כיף לתרום במקום כל ההפחדות...)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
רק שהגלגל של הרכב "נדפק" פנימה. ובכלל הוא נראה בשניה של בלימת חרום. (אולי זו הכוונה? -הנס שהבלימה ליד הקופה...)

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד!!

נראה לי שיש יותר מדי שלטים בכביש?! הקופה, השלט הגדול, התמרור.
הייתי מוריד את אחד מהתמרורים (כמובן שאת הקטן.)
הפונט של הפסוק לא מתאים, אולי לשים פונט יותר תורני???
כמו כן אני ממליץ קצת לעבוד על הקטע למטה הוא טיפה מוזר (היד והקופה...)

חוץ מזה ממש יפה!
(אני מקווה שאין לי יותר מדי הערות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה