שאלה לפני שיפוץ כללי של דירה

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח לחוכמת ההמונים,
מטבח:
האם יש ענין להשקיע בפורמיקה של בלורן או שהפשוטים מספיק? חשוב לי שיהיה קל לנקות ושלא כל היום אצטרך לנקות את זה
מגירות- האם כדאי לעשות את הצדדים עץ/זכוכית מלא? מספיק המוט באמצע?
קרמיקה:
מה דעתכם על ריצוף מבריק הודי?
איפה היתם ממליצים לקנות קרמיקה במחיר טוב?
סניטריה:
מישהו התנסה עם הסניטריה של אינסייד(יבוא אישי שלהם) מה האיכות?
אסלה - הבנתי שיש ממש פארים במחרים והצורה בה המים שוטפים, יש למישהו אסלה שהוא קנה וממליץ או דווקא לא ממליץ?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לפני הכול חשוב שתגדירו מה התקציב שלכם ואז תחלקו אותו לפי סדר עדיפויות, כי ברור שעדיף למשל פורמייקה של בלורן, השאלה אם זה עומד בתקציב.

• הוסף לסימניות
כמובן הכל מתחיל בתקציב .
לגבי פורמייקות -ישנם פורמייקות מצוינות גם מחברות אחרות .
לגבי המגירות -מוט גלרייה זו מגירה נורא ישנה אני בספק עם עדיין מיצרים אותה -לגבי עץ /זכוכית עדיף צדדים אלומיניום יותר פרקטי לניקיון .
לגבי קרמיקה -הודי נחשב למצוין -אבל בכל ריצוף לא משנה מאיפ המיוצר צריך מזל .
קחו בחשבן שמבריק הנראות שלו מהממת אך היא פחות פרקטית .ונשרטת עם הזמן .
אם יש לכם עוד שאלות -ניתן לקבל שעות ייעוץ
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ברור שהכל מתחיל מתקציב.
בכל אופן כאחת שרוצה שיצא לה בית טוב מצד אחד מצד שני רוצה להתחיל כבר לאגור לקראת חתונות של ילדים.
חשוב לי לדעת איזה שידרוגים שווים את המחירים ואיזה לא

תודה לכל מי שענה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על החנות אוניקס, שירות מעולה עם המון ניסיון בתחום ומחירים טובים

1723055916573.png

• הוסף לסימניות
זה הכל תלוי תקציב
בכמה אתם רוצים לגמור את השיפוץ

• הוסף לסימניות
פורמיקה של פורמקס מעולה וממש לא פחות איכותית
זה יותר עניין של עיצוב בד"כ.

• הוסף לסימניות
אכן
של בלורן לפי מה שידוע לי לא יותר איכותיות או קלות לניקוי

לגבי מגירות
לדעתי עם המוט מעולה, לא צריך מעבר לזה (הרבה יותר זול, אותה איכות)
הזכוכית מאוד כבידה, בשביל להוציא את המגירה ולהחזיר, לא השקעתי את זה ולא מתחרטת לשניה.

• הוסף לסימניות
לגבי המוטות זה ממש מעצבן,
כל הזמן נופלים לי דברים מהצדדים,
יש היום לגרבוס של בלום לא עם זכוכית אלא אלומיניום/מתכת.

• הוסף לסימניות
תודה, הבנתי שלפורמקס יש כמה סגנונות.
יש למישהו פורמיקה שלהם ויכול להמליץ על איזה הכי שווה להשקיע
סוג ABET של פורמקס מאד איכותי

• הוסף לסימניות
לפני הכול חשוב שתגדירו מה התקציב שלכם ואז תחלקו אותו לפי סדר עדיפויות, כי ברור שעדיף למשל פורמייקה של בלורן, השאלה אם זה עומד בתקציב.
ממש לא.
שכנה שלי עשתה מטבח מטורף במעל 120,000 עם פורמייקה של בלורן- והארון שצמוד לכיריים- נהיה בו בועות והוא פשוט נמס מהחום. בנוסף גם הארונות ליד התנור נהיה בועות והתקלף.

• הוסף לסימניות
ממש לא.
שכנה שלי עשתה מטבח מטורף במעל 120,000 עם פורמייקה של בלורן- והארון שצמוד לכיריים- נהיה בו בועות והוא פשוט נמס מהחום. בנוסף גם הארונות ליד התנור נהיה בועות והתקלף.
זה נשמע כמו פולימר זה לא ממש פורמייקה
באמת שמעתי תלונות על הפולימר של בלורן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה