ניק 118787
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה הכוונה, זה אומר על משהי שהיא "בעייתית ממש"התחפרות בחיפוש אחר רווקה עלול לעלות ביוקר. בדרך כלל כדאי לשקול שידוכים עם פגמים שבראייה מעמיקה הם יותר מחשש "מה יאמרו" מאשר פגמים מהותיים.
מה הכוונה, זה אומר על משהי שהיא "בעייתית ממש"התחפרות בחיפוש אחר רווקה עלול לעלות ביוקר. בדרך כלל כדאי לשקול שידוכים עם פגמים שבראייה מעמיקה הם יותר מחשש "מה יאמרו" מאשר פגמים מהותיים.
אז תפני למומחה בתחום שכן מכיר... לא כאןהעניין שאני לא מכירה כאלו בחורים...
אז אני לא יודעת כי יש כאלו שחזרו לישיבה לחיי רווקות (זה יותר קצר מבינהזמנים...כביכול...)
מכירה בחורה אחת עם כזה סיפור- ואני חושבת שאצל בנות זה קשוח פי מיליון ואחר מאוד (חוץ מכיסוי ראש וכו'... בחורה מאבדת יותר שמרמים אותה בכל מה שקשור לחיי נישואין... )
אבל אני לא מכירה, אני צודקת בזה?? או שאין הבדל בין בחור לבחורה?
גם לבחור זה טלטלה משמעותית, אמנם פחות מאשר בחורה, אבל בכל זאת אי אפשר להתעלם מהטלטלה הזו. היא עלולה להפריע בבניית קשר תקין אחר כך. ולעיתים היא דווקא מחזקת ובונה את האישיות של הבחור - וזה נכון גם לבחורה. וכמובן שזה משפיע בצורה שונה וברמה שונה על אנשים שונים. אבל צריך להיות מודעים להשלכות האפשריות.העניין שאני לא מכירה כאלו בחורים...
אז אני לא יודעת כי יש כאלו שחזרו לישיבה לחיי רווקות (זה יותר קצר מבינהזמנים...כביכול...)
מכירה בחורה אחת עם כזה סיפור- ואני חושבת שאצל בנות זה קשוח פי מיליון ואחר מאוד (חוץ מכיסוי ראש וכו'... בחורה מאבדת יותר שמרמים אותה בכל מה שקשור לחיי נישואין... )
אבל אני לא מכירה, אני צודקת בזה?? או שאין הבדל בין בחור לבחורה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים