עזרה לפעול למען ביטול התייקרות שכ"ל במשפחתונים ומעונות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח לעזרתכם
כפי שבוודאי ידוע לכן גם השנה משרד הכלכלה רוצה לחסוך לעצמו עליות בהשתתפות המדינה בשכ"ל של ילדי המשפחתונים והמעונות וייקר באופן משמעותי את הדרגות.
לדוגמה דרגה 3 השתתפות ההורים 853 במקום 753 וכן הלאה.
ממנהלת המשפחתון של הילד שלי הבנתי שבהחלט ניתן לבטל את הגזירה ובאמצעות שליחת פניות לפקסים / מיילים של הרב יעקב אשר והרב משה גפני.
להלן מספרי פקס : אשר: 026408378 גפני: 039409011 039409010
אם יש לכן כתובות מייל תוסיפו.
יאללה אל הדגל!

• הוסף לסימניות
מה לכתוב? תנו כיוון, נוסח

• הוסף לסימניות
עבר במיילים בימים האחרונים

" מניחה שיש כאן לא מעט אמהות לילדים במעון/ משפחתון.
למרות שהילדים לא במסגרות, התשלומים יורדים כמו שעון.
רק משרד העבודה והרווחה אחראי לקבלת החלטה בעניין הזה, וכל עוד הם מאשרים המשך גביה רגיל, אנחנו נמשיך לשלם.
ביררתי מה צריך לעשות והבנתי שרק אם יהיה לחץ מצד ההורים, מישהו יחשוב עלינו וידונו מה לעשות בעניין הזה.
כל עוד אנחנו בשקט, סבבה לכולם והכסף ממשיך לנזול.
לא יודעת מה איתכן, לי כואב בכיס.
בנוסף, רשתות שגבו עד עכשיו סכום חלקי עד לקבלת הדרגה, עוברים לגבות החודש תשלום מלא גם למי שעדיין לא קיבל דרגה מהתמ״ת! זאת אומרת 2,695 ₪ לתינוק ו-2,070 ₪ לפעוט! אני למשל שלחתי את כל המסמכים הנדרשים כבר ב30/08 ועוד לא קיבלתי דרגה. יצרתי קשר עם המוקד של משרד העבודה וקיבלתי תשובה זהם עובדים עם כוח אדם מצומצם בגלל הקורונה וחשבי השכר שלהם אוחזים כרגע בבקשות שהוגשו ב13/08 (!!!) בינתיים ההורים ישלמו בכיף שלהם...
אז כמה שכואב בכיס, הולך לכאוב יותר. מי שמזדהה איתי, אשמח שנעשה את הרעש הנצרך ונציף אותם במיילים בעניין הזה. גם על הכסף שכבר נגבה וגם על המשך החיובים עד לחזרה מלאה למסגרות.
אם כל אחת תמצא דקה ותשלח מייל, יהיו חייבים לתת לנו מענה. רק שמנה לב לציין פרטי זיהוי של הילד ושם מעון.
זו כתובת המייל "
Sar#molsa.gov.il

• הוסף לסימניות
מה לכתוב? תנו כיוון, נוסח
לכבוד...
בימים טרופים אלו בו אנחנו נאבקים כפשטו על פת לחמנו וגופים שונים מנסים לעזור במענקים מכאן ומכאן
ודווקא משרד הכלכלה שהוא הגוף שאמור לעודד את התעסוקה ובטח בזמנים קשים אלו.
מקשה עוד יותר ובמקום לתמוך/ להוזיל שכ"ל מייקר?
אני משתכרת... ובעלי אברך אשר תורתו אמנתו.
אני רואה זאת לא פחות מאוול וכמעט אטימות
תשאירו את התייקרות לימים טובים יותר שלהוואי יבואו בקרוב.
אשמח לתגובתכם ,,,

• הוסף לסימניות
ווואו !!
ממתי העדכון הזה ??
ההזוי זה שיטת העבודה שלהם.
הגשתי מיד כשהיה אפשר והוספתי אח"כ ב30.8 מסמכים חסרים בעידכונט.
חזרו אלי טלפונית: "אני רוצה לתת לך דרגה עכשיו, יופי אני רואה שיש לך את כל המסמכים, הי, חסר הדף האחורי של השומה, אני לא יכולה לתת לך את הדרגה"
ניסיתי לשכנע אותה שאני שולחת לה את הדף החסר במקום למייל /לפקס ישירות אליה. וכו' שטפל בזה במקום. היא לא הסכימה בשום אופן, לא חבל? זה לא סחבת מיותרת?
הזוי, השיטות עבודה האלה.

• הוסף לסימניות
מצורף מסמך עם רשימת כתובות מייל של חברי כנסת רלוונטיים שיכולים לפעול בעניין
נא העבירו כמה שיותר לטובת כולנו.
ואם יש כאן משהו שמתנדב לערוך מסמך רשמי שכל אחד יצטרך רק לחתום שם תז' וכו' והיה זה שכרו.

קבצים מצורפים

• רשימת מיילים של חברי כנסת.pdf
    KB 411.3 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
קיבלתי היום דרגה.. ב"ה!
הגשתי בקשה ב18/08 הוספתי מסמכים בערך ב15/09
נראה לי שמה שזרז היה שדיברתי עם הפקידות כמה פעמים, כדי לוודא שלא חסר כלום, וגם לנדנד מה קורה ....
חיכיתי על הקו בכל פעם בערך 3/4 שעה, תנסו אולי יעזור:(

• הוסף לסימניות
לתשומת ליבכם, מתוך התחשבות במצב ורצון לבוא לקראת ההורים, בגביה הנוכחית ילקח בחשבון זיכוי ימי הפעילות החסרים הן של ספטמבר והן של אוקטובר, ולמי שעדיין לא סודרה דרגה, בחודש זה עדיין הדרגות הן זמניות.

נא הזדרזו בפתיחת תיק וקבלת דרגה במשרד הכלכלה.

היום האחרון לפתיחת תיק הינו 30.10.2020,

לאחר תאריך זה משרד הכלכלה אינו מתקצב את חודש 09.2020

בתפילה לשגרה בריאה,

מחלקת גביה
בית יעקב-פתחיה.

• הוסף לסימניות
הקטע שלא גילו לנו כמה זיכוי האם הוא מלא או חלקי.

• הוסף לסימניות
לי יש שתי ילדים במעון, קיבלתי דרגה רק על ילד אחד.
מה החלמאיות הזו?
זה גם גורם לזה שיש לי דרגה אחת יותר.
:(

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח לעזרתכם
כפי שבוודאי ידוע לכן גם השנה משרד הכלכלה רוצה לחסוך לעצמו עליות בהשתתפות המדינה בשכ"ל של ילדי המשפחתונים והמעונות וייקר באופן משמעותי את הדרגות.
לדוגמה דרגה 3 השתתפות ההורים 853 במקום 753 וכן הלאה.
ממנהלת המשפחתון של הילד שלי הבנתי שבהחלט ניתן לבטל את הגזירה ובאמצעות שליחת פניות לפקסים / מיילים של הרב יעקב אשר והרב משה גפני.
להלן מספרי פקס : אשר: 026408378 גפני: 039409011 039409010
אם יש לכן כתובות מייל תוסיפו.
יאללה אל הדגל!
נראה לכם שאפשר לעשות עם זה משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה