התייעצות לפעמים אנשים עוברים את הגבול!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא יודע האם יש מה לעשות עם זה, אבל ברדק הוציאו סרטון עם בוני עולם, בצורה כל כך לא רגישה שאני לא מבין איך מוציאים דבר כזה.
הייתי בהלם וכמעט בכיתי בשביל שני חברים שלי שאין להם עדיין ילדים, וכשיראו את זה ה יפגע בהם כמו חץ בלבבות.
לא מבין לאיפה נעלמה הרגישות המינימלית.

• הוסף לסימניות
אכן.
וגם לא מובן למה פירסמו באנגלית לבסוף?
הם חיפשו תרומות?
לא הבנתי תקטע

• הוסף לסימניות
אמממ,
אני חושבת שהרבה שאין להם עדיין ילדים, דיי יזדהו עם הבחורצ'יק הנחמד שלא מבין מה רוצים ממנו, וההתפתלויות האלו של הסביבה---
אני בתור ממתינה לא הזיז לי שהוציאו את הסרטון, לא פגע ולא העליב
מי שגינו אותו כאן זה השכן שהתנהג בטיפשות וחוסר טאקט והסתבך עם עצמו בלבד
יש כאלו בעולם, מה נעשה?!

• הוסף לסימניות
אכן.
וגם לא מובן למה פירסמו באנגלית לבסוף?
הם חיפשו תרומות?
לא הבנתי תקטע
עמותה צריכה תרומות
אחרת איך תתקיים
לא נראה לי שהם שילמו לברדק לשם השעשוע בלבד.....

• הוסף לסימניות
גילוי נאות: לא ראיתי את הסרטון
אבל
הם רוצים תרומות
מנסים להזיז את הלב
לאט לאט אנשים מתרגלים להכל
אז עושים סרטון יוצא דופן
תתרגשי, תכאבי, תבכי ותפתחי את הכיס...

גם קופת העיר כך עושה
וכנ"ל כל אלו שאוספים כסף.

• הוסף לסימניות
גילוי נאות: לא ראיתי את הסרטון
אבל
הם רוצים תרומות
מנסים להזיז את הלב
לאט לאט אנשים מתרגלים להכל
אז עושים סרטון יוצא דופן
תתרגשי, תכאבי, תבכי ותפתחי את הכיס...

גם קופת העיר כך עושה
וכנ"ל כל אלו שאוספים כסף.
זה היה אחר,
התביישתי בשביל אנשים שאין להם ילדים גם אני בלי ילדים, ה' יעזור ובקרוב נזכה לישועה
הם יכולים להיות אנשים מקסימים וחכמים

• הוסף לסימניות
אני גם ממתינה ממש אהבתי אולי מי שעושה את הפדיחות מתבייש לא אני.
אגב בדיוק לא מזמן היה לנו עם קרוב משפחה את אחד הפדיחות הגדולות שלו על זה
אני לא נפגעתי הוא אח"כ הסתבך קשות עם עצמו.... אותי זה דיי הצחיק.

• הוסף לסימניות
בוני עולם, מעבר למקצועיות והרצינות שלהם- זו התמיכה הכספית בתכל'ס, ששום ארגון אחר לא מסוגל לקחת על עצמו,
אני יכולה להגיד שאנחנו כבר יותר מ-6 שנים נעזרים בהם ומבחינה כספית, לא היה לנו שום סיכוי לעבור את מה שעשינו בלעדיהם, הוצאנו יותר מ-100 אלף ש"ח על ילד!!! בלי הגזמה, ואני מעריכה אותם על הרגישות העצומה שלהם כלפינו!
לאחרונה התייעצנו עם רופא שהגיע מחו"ל שרק עלות ביקור-יעוץ אצלו זה 4,000 ש"ח ואיך החזר/השתתפות של שום קופה וביטוח על ההתייעצות הזו, ובוני עולם בשיא הרגישות אישרו לנו החזר!
לי יש הכרת הטוב עצומה אליהם

• הוסף לסימניות
קישור לסרטון או את הסרטון אפשר?....

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעלות מקודם ואז ראיתי שאסור להעלות פה
אני יכולה לשלוח לך בפרטי אם את רוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה