כללי לפרוספקט לצלמת

• פותח הנושא hagit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התמונות להמחשה בלבד...אני ישים בעזרת ה תמונות יותר מיוחדות וומייחדות של הצלמת
אשמח לשמוע את חוות דעתכם...ואיך אפשר לשפר

קבצים מצורפים

• בתי.jpg
    1.4 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אלו לא באמת התמונות שהיא צילמה אני מקוה
כי אם כן לא הייתי הולכת אליה

• הוסף לסימניות
אלו לא באמת התמונות שהיא צילמה אני מקוה
כי אם כן לא הייתי הולכת אליה

• הוסף לסימניות
תקראי מה שחגית כתבה - אלו לא באמת התמונת הן רק להמחשה!!
עיצוב יפה רק תשני את הפונט של השורה התחתונה הוא משדר קצת אי מקצועיות וחבל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכיווון יפה,
כמובן שתמונות טובות שוות יותר מאלף עיצובים,
לדעתי כרגע צאי מהנקודה שלך בתור מעצבת ותסתכלי על הפרוספקט
במבט אובייקטיבי,
האם הוא מושך?
משהו בו גורם לך להעצר, להביט בו ולא לזרוק אותו לפח?
אותי לא,
נסי ליצור ענין כלשהו במצבע, בגודל, בטיפוגרפיה בשביל זה את גרפיקאית!
הצלחות!
נשמח לראות המשך...:):)

• הוסף לסימניות
לפי דעתי, לא חסרה ההבלטה שנתת לרקע. רצוי גם לשנות את הצבעים של הרקע ואת הפונט.

• הוסף לסימניות
התמונות מ-מ-ש לא שלה...

תשמעו תכיוון שלי ותגידו אם אני צודקת או שמוכרח לשנות...
בחרתי בכוונה צבעים שיתאימו לקהל היעד-לילדים!(אמנם ההורים משלמים ומזמינים-אבל עזזבו אתזה)
וככה גם הפונט למטה משו קליל שיש בו ילדותיות מתונה...השאלה היא אם זה נכון לעשות ככה בכלל...

בכוונה העיצוב נקי כדיי שההתמקדות תיהיה על התמונות(ש-ל-ה,כמו שאמרתי מייחדות...תמונות שיגאמו לך להעצר)

אם אני צודקת-איזה יופי!!אם לא תעזרו לי פה ותתנו לי רעיונות ממש איך רני יוכל לשנות.....

תודה רבה

• הוסף לסימניות
התמונות מ-מ-ש לא שלה...

תשמעו תכיוון שלי ותגידו אם אני צודקת או שמוכרח לשנות...
בחרתי בכוונה צבעים שיתאימו לקהל היעד-לילדים!(אמנם ההורים משלמים ומזמינים-אבל עזזבו אתזה)
וככה גם הפונט למטה משו קליל שיש בו ילדותיות מתונה...השאלה היא אם זה נכון לעשות ככה בכלל...

בכוונה העיצוב נקי כדיי שההתמקדות תיהיה על התמונות(ש-ל-ה,כמו שאמרתי מייחדות...תמונות שיגאמו לך להעצר)

אם אני צודקת-איזה יופי!!אם לא תעזרו לי פה ותתנו לי רעיונות ממש איך רני יוכל לשנות.....

תודה רבה

• הוסף לסימניות
קשה לחוות חו"ד שלא רואים את זה עם התמונות ולא יודעים איך הן גורמות להעצר....

• הוסף לסימניות
לא הייתי מגדירה את הסגנון כעיצוב נקי, להיפך,
המסגרות המעוטרות עם ההבלטות הפוטושופיות מאוד מכבידות, ובנוסף גם טקסטורה ברקע.
עיצוב נקי זה בד"כ רקע לבן, אלמנטים קלילים שלא מכבידים על המראה הכללי, פונט נקי מאוד ובלי משחקים והבלטות.

מעבר לזה - קשה מאוד לחוות דעה בלי לראות את הסגנון של הצלמת.
בגדול, אני חושבת שעדיף תמונה אחת מעולה ולא שתיים

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הערות...אני יראה מה אני יכולה לשנות....ושתיהיה כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה לכולכם

• הוסף לסימניות
אנחנו מחכים/ות לראות מה החלטת בסוף!

• הוסף לסימניות
חחחח...לפי מה שאתם אומרים פה אני צריכה לשנות את העיצוב לגמרי!!! אז זה ייקח קצת זמן...פשוט יש לי רעיון לעיצוב ממש יפה אבל אין לי סלוגן שיתאים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה