כללי לפרוספקט

• הוסף לסימניות
כשהפרוספקט נפתח,
מתגלים המשקפיים, הפרח והעץ, כי אחרי שגילינו את החויה של התלת מימד אפשר להנות גם מדברים שנמצאים מחוץ לתמונה,
(כשהוא סגור הגירפה בלי כלום),
אשמח לחו"ד ורעיונות לשיפור וארגון,
תודה לכולם! :)

קבצים מצורפים

• קדימה1.jpg
    KB 396.7 · צפיות: 15
  • בפנוכו1.jpg
    KB 334.3 · צפיות: 14
  • אחורה1.jpg
    KB 252.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
וואי מהמם! אין מילים. מקסים.

• הוסף לסימניות
מהמהם!

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים
לא לגעת

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להנ"ל.
טוב לראות דברים כאלו

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!!

אני רק הייתי מורידה את הציפורה מאחורה.
זה מוריד מהיוקרתיות והרמה...
רק מס' טלפון ומייל.

• הוסף לסימניות
מדהים!
רק אם אפשר הסבר איך עושים את ההדמיות היפות והנקיות הללו?

• הוסף לסימניות
בפוטוש,
עיקמתי את החתיכות המקופלות כמו שהם היו נראות לו הייתי מקפלת אותם באמת,
ובשכבה מתחתם הצללתי איפה שהם היו מטילות צל.
(גם בשכבה שלהם קצת הכהיתי איפה שקרוב לקיפול).
אני מרגישה שריבוי ההצללות של האפקטים, (שעשיתי על מנת שיתנו תחושה תלת מימדית) קצת מעמיס ומלכלך,
יש דברים בגו?

• הוסף לסימניות
מדהים! עיצוב נקי ויפה!

• הוסף לסימניות
עבודה מקצועית ושונה

כל הכבוד

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
הכל עומד כל כך עם שיק,
הרבה הצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה