כללי לפרסום אינטרנט- כיוון אחר לגמרי

• הוסף לסימניות
אז הלקוחה העדיפה משהו יותר "אינטרנטי"
מה דעתכם עכשיו?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    2.jpg
    KB 584.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נראה יותר טוב ויותר אינטרנטי מהקודם בפרוש,
אני הייתי עושה את זה גם על דף יותר ארוך ולאו דווקא A4 אם ממילא זה לא הולך להדפסה
רק התמונה למעלה לא כל כך ברורה וגם אין קשר בינה לבין שאר המודעה, לא בצבע ולא בסגנון

• הוסף לסימניות
ב״ה

מצטרפת להערות קודמיי, אבל עכשיו זה פשוט מקסים! אין מילים..
הייתי מגדילה קצת את המלל במלבנים בצד ימין..

• הוסף לסימניות
התמונה באמת לא ברורה כ"כ ולא נותנת שייכות מיידית לנושא

השאר מעולה

• הוסף לסימניות
תודה... אני יבדוק איתה אם היא נעולה על הגודל..זה באמת יכול להראות יותר טוב ארוך.
התמונה זמנית.. עד שנקנה תמונה:)

• הוסף לסימניות
השתדרג בלי השוואה בבכלל!!
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
השתדרג בלי השוואה בבכלל!!
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
הערה קטנה בענין הצבע אנסה להסביר את עצמי
כשנכנסים לאיזה שהוא אתר למשל מנוי למשהו ויש רשימה של מה מקבלים עם המנוי ומה לא או שצריך לשלם יותר אז הרשימה חיובית היא בצבע אחד וברוב הפעמים הרשימה שלילית היא בצבע אדום.
במבט ראשוני כשראיתי את המודעה לפני שקאתי הבנתי שבצד ימין זה מה שאני מקבל בצד שמאל לא והצד השמאלי (השלילי) הוא די שמן...

• הוסף לסימניות
המודעה מאוד יפה חוץ מהתמונה כמו שהעירו. ראיתי גם את הקודם עכשיו היא יותר בולטת ומושכת את העין, זאת יותר יקרותית. בחירה של הלקוחה.
כמה שינוים במלל.
'זהו! הגיע הזמן להקים' לא מספיק ברור ולא מספיק מקצועי, הייתי כותב 'עכשיו גם לך יכול להיות' או לפחות 'הגיע הזמן שתהיה לך' צריך לפנות אל קורא המודעה, ולא סתם לספר מה הגיע הזמן.
'בהשקעה חד פעמית' ללא ב' - השקעה חד פעמית.
צרו קשר עוד היום ואולי תספיקו... צרו קשר עוד היום ותוכלו להנות...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הארות. בהחלט נכון:) אני מקבלת את עצותיכם בהערכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה