כללי לפרסום מודעה תדמיתית

• הוסף לסימניות
תנו בראש...

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 289.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אהבתי. את הש.ל תעשה הרבה יותר בהיר. כך גם יתעצם הקונטרסט.

• הוסף לסימניות
ממש מודעה יפה ..אהבתי.

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!
רק נראה לי החלק התכול למעלה עדיף שהיה באפור, כדי להבליט את הצבע שבחלק הצבעוני. כך זה נראה כאילו המשך של השמים, ובעצם לא, וזה מטריד.

• הוסף לסימניות
מקסים!
רעיון נהדר!
ייתכן שהייתי מנסה תמונה יותר צבעונית, שיבלוט יותר הצבע ויהיה יותר מעניין.

• הוסף לסימניות
לא בא לי לתת בראש.
מודעה מעניינת ויפה. (אולי את המחירים אטרקטיביים הייתי מצמיד למשהו ולא משאיר ככה תלוש)

• הוסף לסימניות
האמת שבהתחלה כשהסתכלתי על הפרח הצבעים, ראיתי שהצד הימני התחתון צהוב - וגם ב'פרח' שבתמונה - החלק הימני התחתון נוטה לצהוב (במקרה). אז חשבתי לרגע שיש מסכת צבע עדינה שמוסיפה לכל חלק טיפטיפה מן הגוון 'שלו' מפרח הצבעים של הלוגו. בדקתי וראיתי שלא כך, אבל אולי זה רעיון...

• הוסף לסימניות
ממש מקסים! נעים לעין!
העיגול לא מושלם, הייתי מעגלת בצורה טובה יותר.
כמו"כ הייתי מוותרת על הצל בעיגול.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, זה קודם כל.

הלוגו גם מעשה ידיך? ע"ע מאוחדת

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם...
הלוגו לא שלי, לשמחתי.
אשנה את העיגול - תודה. לגבי התכול למעלה אני מעדיף להשאיר כי זה הגריד שהצמדתי לו ואני ימשיך איתו.

לגבי התמונה - זו מודעה תדמיתית ואחליף לו כל פעם תמונה אחרת.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה,
למה נחוצה צורת הקשת למעלה?
עדיף למרכז את צורת הפרח ביחס למודעה, ולמצוא פתרון אחר לטקסט העליון. ליצור סטריפ או בכלל לבטל את הצבע הכחול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;351512:
אין מה להוסיף.
טוב לראות גם כאלה עבודות כאן.
מצטרפת.

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה