כללי לפרסומת של מכירה

• הוסף לסימניות
איך זה?ומה המחיר שאני אמורה לקחת על כזה דבר?

קבצים מצורפים

• Untitled-5.jpg
    2.8 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בכלליות המודעה משדרת יוקרה,
אך למה היא מורכבת משני סוגי פונטים?
תשני את הפונט בשורות 'דורין פאות....' ו- 'אל תפספסי...' לפונט שבמרכז המודעה.

וכן תרווחי אחרי הסימני קריאה בשורה של 'אל תפספסי...'

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,

לדעתי תורידי תהילה מאחורי"מגיעה אליייכן",
ועוד משהו, לפי מה שידוע לי שתי סימני קריאה זה לא חוקי, או אחד או שלוש.

(סורי אין לי מושג במחירים...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יוקרה באה ביחד עם איפוק, עם אנדרסטייטמנט.

אין ולא יכולה להיות מודעה יוקרתית שצועקת!! על הקורא אותה!!!
ובטח לא כזו שצועקת! בפונט אריאל!!!

:)

וברצינות, יש לך בסיס טוב.
תורידי לאלתר את כל סימני הקריאה.
והחליפי את פונט אריאל במשהו מתקבל על הדעת.

• הוסף לסימניות
תודההה רבה רבה.....כייף לדעת שאני בכוון!! שהצלחתי לקלוע למטרה(שיהיה יפה ויוקרתי)
את הביקורת שלכם לגבי השינויים אני תיכף משנה!!!תודה שהסבתם את תשומת ליבי!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
הפריע לי שהטקסטורה לא הוגדלה בפרופורציה

• הוסף לסימניות
ואיך המודעה הזו???
:)

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.jpg
    2.3 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האמת שמאודד יפה!!! את עיצבת לה את הלוגו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה