כללי לפרסומת

• הוסף לסימניות
זה אמור לרדת לעיתון השבוע ,
תנו המון הערות

קבצים מצורפים

• ברקת החדש copy.jpg
    2.4 MB · צפיות: 30
  • ברקת 4 copy.jpg
    2.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה ויוקרתית,

ביקשת הערות?
הכותרת צריכה אולי בולד, ולצמצם רווח בין האותיות, זה לא בריא לטקסט כזה ריווח.

בטקסט של פרטי הסניפים, יש לצמצם אותם קצת, ולתת מרווח בין הטקסט לקווים, כמו כן המרכאות הם טיפוגרפיות, חבל, כדאי לתקן.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ויוקרתית,

ביקשת הערות?
הכותרת צריכה אולי בולד, ולצמצם רווח בין האותיות, זה לא בריא לטקסט כזה ריווח.

בטקסט של פרטי הסניפים, יש לצמצם אותם קצת, ולתת מרווח בין הטקסט לקווים, כמו כן המרכאות הם טיפוגרפיות, חבל, כדאי לתקן.

• הוסף לסימניות
בהיר מדי. בראשון הטשטוש שלו מוזר לי- אני מצפה לראות את הכל.
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;459985:
בהיר מדי. בראשון הטשטוש שלו מוזר לי- אני מצפה לראות את הכל.
ממש יפה!
את מה להכהות ?

• הוסף לסימניות
תנו עוד הערות עיצוביות

• הוסף לסימניות
הפונט בחלק התחתון לא מספיק קריא,
כדאי לתת לו יותר אפור, או להבהיר קצת את הרקע

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי אומרת לתת נגטיב בחלק התחתון- רקע שחור ואותיות בלבן,
כך גם לשם החנות 'ברקת' יהיה יותר נוכחות (עכשיו היא קצת נבלעת)

• הוסף לסימניות
העיצוב ממש מקצועי ומושך. גם הצבעים מתאימים.
אני עדיין מתלבטת בין שניהם....בתמונה הראשונה הגוונים שם נותנים חיות, לעומת זאת הזווית של הכרזה השניה יותר מעניינת...
עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
איזה מודעה מקסימה, חבל שלא אצלנו במגזין [יש מצב לשכנע את הלקוח שלך?]
השניה יותר מדהימה

את הפונטים הייתי מכהה שיהיו יותר ברורים ויתנו קצת קונטרסט.

• הוסף לסימניות
יפה מאד

אבל משום מה המודעה נראת מדי חיורת, נכון שאתה רוצה שיהיה בצבע של פנינה אבל נראה לי שלא כל המודעה צריכה להיות חיוורת מספיק הלוגו ומאחוריו רקע כהה

• הוסף לסימניות
המודעות יפות.
אתה בטוח שצריך את הרקע מאחורי התמונות?
למה לא לבן חלק??

• הוסף לסימניות
תחליף צלם, או לכל הפחות לטשטש אותו, למה צריך לראות את כל החדר בכל אחת מהפנינים, לא מספיק להתחבא מאחורי ריבוע קרטון לבן עם חור לעדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;460129:
תחליף צלם, או לכל הפחות לטשטש אותו, למה צריך לראות את כל החדר בכל אחת מהפנינים, לא מספיק להתחבא מאחורי ריבוע קרטון לבן עם חור לעדשה.
אתה צודק, שמנו לב לבעיה כבר בהתחלה, זה צילום פרטי לא ע"י צלם ומצלמה מקצועית,
:confused:אם תעשה מחיר טוב אולי הלקוח ישתכנע ?!:D:p

• הוסף לסימניות
מאד עדין ונעים לעין. הראשון יותר טוב כי יש קצת צבע וזה נותן חיות וגם הפנינים נראים מצוין. בשני זה מדי דרמטי ולא ממש נעים לעין ורואים שריטות על הפנינים.
הריווח של הסלוגן דוקא מצוין. לא מסכימה עם זה שאמר שזה מרווח מדי. שים לב למרכאות שהם לא של הפונט. חוץ מזה - מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;460147:
מאד עדין ונעים לעין. הראשון יותר טוב כי יש קצת צבע וזה נותן חיות וגם הפנינים נראים מצוין. בשני זה מדי דרמטי ולא ממש נעים לעין ורואים שריטות על הפנינים.
הריווח של הסלוגן דוקא מצוין. לא מסכימה עם זה שאמר שזה מרווח מדי. שים לב למרכאות שהם לא של הפונט. חוץ מזה - מעולה.

שלחתי לך הודעה פרטית בעניין.

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד.
להוסיף ניגודיות בחלק התחתון.

• הוסף לסימניות
רבויתי !

אני רוצה הערות מכל חברי הפורום!!!

• הוסף לסימניות
חייב להעיר??!!!!......פשוט יפה והראשון מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה