דרוש מידע לפתוח נקודת מכירת ביצים ביתית

• הוסף לסימניות
ולהסתכן בהרעלת סלמונלה לכל השכונה?
אסור למכור ביצים לא בקירור!!
אני לא כ"כ מבינה בתחום ולכן אני מתעניינת
למה זה מסוכן? הבטיחו לי שזה מפוקח

וכן מהבחינה הכלכלית, זה רווחי או רק עול מעצבן ומיותר (בסגנון פוראוור וכו)

• הוסף לסימניות
בשום חנות זה לא בקירור
לרוב המשפחות שאני מכירה- זו הכנסה צדדית לגמרי- לא אלפי שקלים
אבל לא דורש מידי- במיוחד באיזור חרדי ממש- אם יש אפשרות בארון חשמל מחוץ לבית- אפילו בלי דפיקות בדלת
רק תבדקו שאין עוד מכירות ברדיוס הממש קרוב

• הוסף לסימניות
פיקוח על שיווק ביצים
כאן

• הוסף לסימניות
אצלנו באיזור היתה משפחה שמכרה ביצים והפסיקה, וכששאלנו למה הם אמרו שכמה לקוחות חטפו סלמונלה מזה,
ולאחר שאלת רב (שבמקרה הוא גם הסבא שלהם...) הם הפסיקו למכור מחשש סכנת נפשות!

• הוסף לסימניות
לא נכון! ברשתות הגדולות זה ודאי בקירור!
מוזר.
החנויות שאני מכירה בבני ברק:
אושר עד, יש חסד, יש בשכונה, מעיין אלפיים, בר כל, נתיב החסד ועוד המון מכולות - אצל אף חנות זה לא בקירור....

• הוסף לסימניות
מוזר.
החנויות שאני מכירה בבני ברק:
אושר עד, יש חסד, יש בשכונה, מעיין אלפיים, בר כל, נתיב החסד ועוד המון מכולות - אצל אף חנות זה לא בקירור....
תסתכלו שוב...
הרבה פעמים באמת זה מונח על משטח באיזור המקררים אבל תמיד יש מקרר רשמי

• הוסף לסימניות
בר כל
יש חסד

שם מוכרים ביצים לא בקירור- באמת באיזור המקרר
זה עוזר משהו?

• הוסף לסימניות
אם כבר אז אולי חלב...
אגב מכיר משפחה שיש לה גמ"ח חלב מאוד מוצלח (צריך להחזיר)
תחשבו על יום שישי, שבת, מוצש, מאוד נצרך

• הוסף לסימניות
אצלנו באיזור היתה משפחה שמכרה ביצים והפסיקה, וכששאלנו למה הם אמרו שכמה לקוחות חטפו סלמונלה מזה,
ולאחר שאלת רב (שבמקרה הוא גם הסבא שלהם...) הם הפסיקו למכור מחשש סכנת נפשות!
אולי פשוט אכלו ביצים לא מבושלות בגלידה למשל?
זה יכול לקרות גם בביצים שקנו ברשתות שיווק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם מעוניין לפתוח מכירת ביצים מהבית.
מישהו יכול להמליץ לי על משווק זול?
055-6644103
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה