כללי לצורך הכנת קישוט קיר דרושות לי התמונות הבאות:

• הוסף לסימניות
1. בית יעקב בקראקוב של שרה שנירר
2. תמונה קלאסית של בית מדרש/בית כנסת ישן (לא משהו ספציפי)
3. תמונה שמתאימה להביע את המשכן בשילה (יש משהו כזה?)
4. ישיבת חכמי לובלין

אני צריכה תמונות כמה שיותר איכותיות.
אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אפילו חלקית.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הקפצה.
אין כלום לאף אחד, או שאין זמן לאף אחד להעלות?

• הוסף לסימניות
אין לי כלום בנושא, רק הערונת:
המשכן בשילה לא היה נראה כמו המשכן במדבר? דומני שמדובר באותו משכן, שהוקם בשילה אחרי שעמ"י התמקם בארץ.
לא שאני יודעת איך היה נראה המשכן במדבר, אבל יש ציור בחומשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;670134:
אין לי כלום בנושא, רק הערונת:
המשכן בשילה לא היה נראה כמו המשכן במדבר? דומני שמדובר באותו משכן, שהוקם בשילה אחרי שעמ"י התמקם בארץ.
לא שאני יודעת איך היה נראה המשכן במדבר, אבל יש ציור בחומשים.

תודה על התיחסותך.

האמת שאני צריכה תמונה שתבטא את שמואל שהעלו למשכן בשילה. ולא דוקא משכן.

• הוסף לסימניות
הכיתוב על התמונה הראשונה היה קרקוב אולי מישו' יחכים את כולם האם זהו מבנה הסמינר.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• קרקוב.jpg
    KB 382.6 · צפיות: 34
  • ארון קודש.jpg
    KB 278.5 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה