לצורך הפקה. איזו מקהלות ילדים אתם מכירים ברמה ומתאימה לציבור חרדי שעשויה להיות פנויה

• הוסף לסימניות
לצורך הפקה. איזו מקהלות ילדים אתם מכירים ברמה ומתאימה לציבור חרדי
שעשויה להיות פנויה לאירוע בחוה"מ סוכות

• הוסף לסימניות
יש מקהלה מב"ש אמריקאית כמו "מיאמי", נראה לי שקוראים להם "שירה חדשה", מנחה אותם ר' נחמן סלצר, סופר ידוע בהמודיע באנגלית, איש מוכשר מאד (ומצחיק להרעיד...) ויודע לעשות את העבודה הכי טוב שראיתי אי פעם, הוא הגיע ל"עזר מציון" פעם וכולם השתגעוו....

• הוסף לסימניות
אודה אם יש אפשרות לשלוח לי את מספר הטלפון

• הוסף לסימניות
אולי המקהלה של גלעד פוטולסקי. לא מכירה מקרוב אבל את יכולה לנסות לברר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1376324:
יש מקהלה מב"ש אמריקאית כמו "מיאמי", נראה לי שקוראים להם "שירה חדשה", מנחה אותם ר' נחמן סלצר, סופר ידוע בהמודיע באנגלית, איש מוכשר מאד (ומצחיק להרעיד...) ויודע לעשות את העבודה הכי טוב שראיתי אי פעם, הוא הגיע ל"עזר מציון" פעם וכולם השתגעוו....

נכתב ע"י obyektiv;1376342:
אודה אם יש אפשרות לשלוח לי את מספר הטלפון

מאד מאד מיוחד.
05276-54858

• הוסף לסימניות
הסגנון מידי מודרני לא מתאים

• הוסף לסימניות
גם אני ממליץ על "שירה חדשה".

• הוסף לסימניות
יש גם את "מיאמי מזרח" - פרחי מיאמי בישראל.
052-7114791
mcyklein(@)gmail.com

(להוריד, כמובן, את הסוגריים)

• הוסף לסימניות
כדאי להתייעץ עם שלום כינורי - 0544-823898

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה