דרוש מידע לצורך משחק משפחתי לילדים - מישהו יכול להעלות ציורים מתוקים של חנוכה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין משחק זכרון, אשמח לתמונות של חנוכה
סביבון צוחק, חנוכיה, נרות...
תמונה ברורה עם רקע לבן.
הטאב 'תמונות' לא נפתח לי בנטפרי ואשמח לעזרה ממי שיוכל להעלות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1765745092850.png

1765745114986.png

1765745132461.png

• הוסף לסימניות
אותן תמונות, בזיפ.
אשמח לשמוע אם זה הכיוון, ואם עזר לך.

קבצים מצורפים

• משחק זיכרון.zip
    KB 153.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לך!
זה ממש הכיוון (רק תמונה אחת בכל פעם ולא שתיים ביחד)
אם יש לך עוד אני ממש אשמח, שוב תודה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך!
זה ממש הכיוון (רק תמונה אחת בכל פעם ולא שתיים ביחד)
אם יש לך עוד אני ממש אשמח, שוב תודה!
תרשמי בגוגל ציורים להדפסה חנוכה
מביא כמה אתרים ששם יש ציורים חמודים בשחור לבן על חנוכה
זה פתוח בנטפרי
אם לא מסתדר לך אעלה לך כאן כמה תמונות

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונות צבעוניות,
וצריכה אותן כקובץ עבור משחק זכרון בגודל מסוים. משחק מוכן פחות עוזר.
אם זה לא מסובך להעלות קבצים - אשמח.
תודה לכן!

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונות צבעוניות,
וצריכה אותן כקובץ עבור משחק זכרון בגודל מסוים. משחק מוכן פחות עוזר.
אם זה לא מסובך להעלות קבצים - אשמח.
תודה לכן!
אין לי עוד קבצים נפרדים של תמונות מתאימות, אז חשבתי שיעזור לך כזו תמונה, ותחתכי את הציורים שמתאימים לך ותשני לגודל הרצוי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה