נכתב ע"י מרגלית10;1150602:לצ'ו - מאכל הונגרי, טעים מאוד ומשמש כתוספת לכל דבר כמעט.
כל אחד יכול להביא לך בוריאציות שונות כיד הדמיון הטובה, הבסיס הוא:
בצל מטוגן ועלין מוסיפים פלפלים בכל הצבעים וממשיכים לבשל על אש קטנה בתוספת מלח לטעם, אח"כ אפשר להוסיף כל מה שרוצים, עגבניות, גזר, קישואים, חצילים, הכל חתוך לחתיכות קטנות ומבשלים הרבה זמן על אש נמוכה,
אני אוהבת להוסיף קטשופ או רסק עגבניות לקראת סוף הבישול ולבשל ביחד לעוד כמה דקות, יש כאלה שמוסיפים ביצה לכמה דקות אחרונות של הבישול,
אני עושה פעם בשבוע כמות גדולה ומשתמשת להמון דברים,
להוסיף לחביתה - מעדן
משמש כמצע לכל סוג של דגים שאופים בתנור (אני אופה את זה על הלצ'ו*
לערבב עם אורז,
כתוספת ירקות לכל מנה עיקרית ועוד ועוד.
יש לי דודה שמוסיפה קטשופ ואח"כ מרסקת בבלנדר יוצא דיפ טעים כזה, (זה רק עם פלפלים)
נכתב ע"י מרגלית10;1150602:לצ'ו - מאכל הונגרי, טעים מאוד ומשמש כתוספת לכל דבר כמעט.
כל אחד יכול להביא לך בוריאציות שונות כיד הדמיון הטובה, הבסיס הוא:
בצל מטוגן ועלין מוסיפים פלפלים בכל הצבעים וממשיכים לבשל על אש קטנה בתוספת מלח לטעם, אח"כ אפשר להוסיף כל מה שרוצים, עגבניות, גזר, קישואים, חצילים, הכל חתוך לחתיכות קטנות ומבשלים הרבה זמן על אש נמוכה,
אני אוהבת להוסיף קטשופ או רסק עגבניות לקראת סוף הבישול ולבשל ביחד לעוד כמה דקות, יש כאלה שמוסיפים ביצה לכמה דקות אחרונות של הבישול,
אני עושה פעם בשבוע כמות גדולה ומשתמשת להמון דברים,
להוסיף לחביתה - מעדן
משמש כמצע לכל סוג של דגים שאופים בתנור (אני אופה את זה על הלצ'ו*
לערבב עם אורז,
כתוספת ירקות לכל מנה עיקרית ועוד ועוד.
יש לי דודה שמוסיפה קטשופ ואח"כ מרסקת בבלנדר יוצא דיפ טעים כזה, (זה רק עם פלפלים)
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1150621:מרגלית - כתבת את זה 10!
אין מה להוסיף
בנוגע לשאלתך EC -
עם ביצים מלמעלה - זה שקשוקה - הגירסא המרוקאית של הלצ'ו.
גם פה יש כל מיני גירסאות לרוטב עצמו כשהבסיס הוא בצל/שום ועגבניות
ובסוף שמים ביצים שלמות - לא מקושקשות ומכסים את המחבת במכסה על אש נמוכה עד שהחלמונים מתקשים - כמו ביצה קשה
חני
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1150621:עם ביצים מלמעלה - זה שקשוקה - הגירסא המרוקאית של הלצ'ו.
נכתב ע"י EC;1150627:תודה חני, שמים את הביצים כמ בשקשוקה? כלומר כמין גומות שלתוכן שופכים?
והתיבול? רק מלח?
נכתב ע"י נ פלוס;1151696:יש גם לצ'ו מאוד טעים רק עם בצל, פלפל בהיר וקישואים,
מבשלים על אש נמוכה שעה - שעתיים, ואז מוסיפים ביצה, זה מאוד טעים וגם קל!
אוכלים את זה עם לחם מרוח בחמאה, מעדן!
(אצלינו בבית זה האוכל אחרי כל תענית, כי זה ממש קל)
יאללה תכיני ותשלחי קצתנכתב ע"י כוכב103;1151797:אוי, עשיתם לי חשק להכין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים