לצלמות - אולי זה יעזור לכן >>>

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה באתר של 'דנדש'
כיסא יפה, יכול לשמש לתמונות סטודיו ב- 280 ש"ח
(לא קשורה... רק רוצה לעזור... :) )

קבצים מצורפים

• 280.JPG
    KB 282.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
משום מה גם כל הבית שלי נהיה אדום, שחור לבן :)
מישו יודע מה מסמל הצבע האדום? :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;906906:
היית אמורה לחשוב על זה שבחרת אותו ללוגו.....:)

• הוסף לסימניות

לא מאד מחמיא...

• הוסף לסימניות

בלי כל מומחיות, שמעתי, אם אני זוכרת נכון חוסר באנרגיה.

• הוסף לסימניות
ההפך

אדום מסמל אנרגטיות, אש

• הוסף לסימניות
לא נראה ממש שחסר לי אנרגיה :) ההפך..

והנה הניתוח שע"פ אני עובדת:

האדום
הינו צבע מאוד אנרגטי, המעורר מרץ רב.
האדום שייך לאלמנט האש ועפ"י הסינים יוצר הזדמנויות כלכליות היות ומזמין את האנרגיה לבוא אליו.
חזית הבית בסין תמיד תופנה לדרום (איזור האש) ובמידה וביתך אינו ממוקם לכיוון זה, כדאי להניח פרחים אדומים או חפצים בצבע האדום בכניסה לבית, על מנת לזרז אנרגיה לבוא לביתך.
בשל האנרגיה הרבה שמביא האדום, לבית ובעיקר למשרדים, לא כדאי להניחו בחדר שינה, היוצר אימפולסיביות ולכעסים.

• הוסף לסימניות
והנה כל הצבעים:

לבן ושחור

אינם צבעים עפ"י האסכולה האמנותית, אך הם בעלי משמעות בפנג שואי.
הלבן הינו מייצג את אלמנט המתכת, ומייצג סדר וניקיון, טוהר.
היות והלבן שייך לאלמנט המתכת, כדאי ומומלץ להשתמש בצבע זה בארגוני הייטק, במרפאות וקליניקות לרפואה קונבנציונאלית, למשרדי מנהל וכד'.

שחור

הינו צבע המייצג את אלמנט המים, אשר מתייחס למצבי רוח, מסתורין, כניסה למעמקים וכד', למרות היכולת להיכנס לדיכאון באמצעות צבע השחור, הוא מיוחס לכל הקשור ליוקרה בעיקר בשילוב זהב או כסף.
שימוש בשחור טוב עם שילוב של צבעים נוספים!

הצהוב

שייך לאלמנט האדמה, ומעורר שמחה ואור.
הצהוב מעורר אינטליגנציה ומודעות עצמית לכן טוב לחדרי פסיכולוגים ויועצים.
צבע זה השייך לאלמנט האדמה יוצר את האפשרות לניקוי ולנטרול רעלים ולכן טוב למסעדות ולקייטרינג, למטבחים וכד', הצהוב אינו מתאים למקומות רוגע כגון ספא, אמבטיות וכד' היות ויוצר תחושת לחץ ועצבנות במידה ומופיע בצורה מאסיבית מידי.

האדום

הינו צבע מאוד אנרגטי, המעורר מרץ רב.
האדום שייך לאלמנט האש ועפ"י הסינים יוצר הזדמנויות כלכליות היות ומזמין את האנרגיה לבוא אליו.
חזית הבית בסין תמיד תופנה לדרום (איזור האש) ובמידה וביתך אינו ממוקם לכיוון זה, כדאי להניח פרחים אדומים או חפצים בצבע האדום בכניסה לבית, על מנת לזרז אנרגיה לבוא לביתך.
בשל האנרגיה הרבה שמביא האדום, לבית ובעיקר למשרדים, לא כדאי להניחו בחדר שינה, היוצר אימפולסיביות ולכעסים.

הכחול

הינו צבע מרגיע ומתייחס לאלמנט המים, לכן לכל המעוניין בשלווה ורוגע בחייו, מוזמן להניח כלי זכוכית כחולה לידו או לצבוע חדרו בכחול, בעיקר בכחול בהיר.
הכחול מתאים אף לחדרי אמבטיה, לאזורי מדיטציה ולחדרי ילדים (צבע כחול בהיר).
לא מומלץ להשתמש בכחול במטבח, היוצר בעיות עיכול ולעייפות רבה.

הירוק

מעורר צמחיה והתפתחות ומייצג את אלמנט העץ.
הירוק מתאים לאנשים הסובלים מנדודי שינה ומלחץ דם גבוה, היות וצבע זה מוריד לחץ דם ומרגיע, מאזן רגשית ומטהר.
הירוק מומלץ בחדרי ילדים, ספא, בתי חולים, חדרי ישיבות ואמבטיות.

הסגול

מתייחס מאז ומתמיד לצבע רוחני, המגן על האדם מפני אנרגיות שליליות.
הסגול שייך גם הוא לאלמנט האש המאזן ומחזק את המערכת החיסונית, לכן הסגול טוב בחדרי הרצאות, בחדרי ילדים שמתקשים מבחינת ביטחון עצמי, חדרי מדיטציה, בתי תפילה וחדרי זיכרון.

הכתום

מעורר אופטימיות ושמחת חיים, גם הכתום עוזר מבחינה בריאותית היות ושייך לאלמנט האדמה המזין ומטפל.
בשל החיוביות שבצבע זה, מומלץ להשתמש בו בחדרי אוכל, מסעדות, חדר ילדים, בסלון ובבית שאנשים בו חשים בתחושת דיכדוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;906971:
ההפך

אדום מסמל אנרגטיות, אש

נכתב ע"י רמז;906983:
נכון מאוד ולכן נראה שחסר אנרגיה

יתכן ששתיכם צודקים.

אמרה לי פעם מומחית בפענוח ציורים, שכל צבע מסמל תכונות מסוימות. שימוש מרובה בצבע מורה או על תכונות דומיננטיות מאוד או על חוסר בתכונות הללו. עפ"י פרמטרים נוספים בציור בודקים אם לבנ"א יש נטיה ל"עודף" או ל"מחסור".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה