לצלמות שבינכם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רוצה בעז"ה לעשות לבני שיחי' תמונות סטודיו לפני חלקה אצל צלמת, הייתי רוצה לשמוע בסביבות כמה הייתן לוקחות למשפחה עם ילדים 36 תמונות, גודל 13*18.
כדי לדעת אם הצעת המחיר שקיבלתי אינה מוגזמת.
(יותר נכון כדי להרגיע את מצפונו של בעלי שטוען שהמחיר מופרז...)

• הוסף לסימניות
אין משמעות למספרים שתקבלי כאן ללא השוואת איכות העבודה.

• הוסף לסימניות
מנסיון איתה - האיכות טובה מאוד
אני מבינה שלכל צלם / ת יש מחיר קבוע, אני לא צודקת? יש מושג של לשנות את המחיר לפי האיכות? הרי כל אחד בטוח שהתמונות שלו איכותיות!
בקיצור, צלמת שכבר הרבה זמן בתחום עם תמונות טובות ואיכותיות.
תעשו טובה, ממש רק כדי להרגיע את בעלי... (הבאת שלום בין איש לאשתו...:))

• הוסף לסימניות
לא הבנת.

מה יעזור לך לקבל את המחיר של צלמת א' ולהשוות את המחיר עם העבודה של צלמת ב'?

• הוסף לסימניות
ואם צלמת מסויימת מפרוג תתן לך מחיר נמוך משל הצלמת שאת רוצה? האם זה אומר שהצלמת שאת רוצה היא יקרנית, שהצלמת מפרוג היא זולה מאוד, או שאיכות העבודה של הצלמת שאת רוצה גבוהה משל הצלמת מפרוג?

בקיצור, השאלה שלך לא רלוונטית, בעיני.

[חוץ מזה, אני אישית לא הייתי בונה הצעת מחיר לאישה שרק רוצה להירגע שההצעה שהיא קיבלה מצלמת אחרת היא משתלמת.]

• הוסף לסימניות
רבקה.
מותר לשנות מפני שלום בית.
תזרקי לה 2000$ וכולם יהיו מרוצים.

• הוסף לסימניות
תעלי את הצעת המחיר ותשאלי אם זה זול/יקר/סביר.
(אם המטרה היא רק להרגיע מצפון ולא לשנות צלמת אז תבקשי משלוש שיגידו לך שלוש פעמים "זול לך זול לך..." ותגמרי סיפור.;))

• הוסף לסימניות
בבקשה. תשובה: בשבילך רק עשרת אלפים. (בדולרים, ברור);)
נ.ב. אני עדיין לא צלמת.

• הוסף לסימניות
את יכולה לברר אצל אמהות שצילמו את ילדיהן בתקופה האחרונה, וכל אחת מהן הלכה לצלמת אחרת - וכך תהיה לך אינדיקציה. (עד כמה שידוע לי יש הפרשים במחיר של צלמי חלאקה בין הערים השונות, כך שזה מאוד משנה על איזה איזור בארץ את מבררת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;472704:
אני רוצה בעז"ה לעשות לבני שיחי' תמונות סטודיו לפני חלקה אצל צלמת, הייתי רוצה לשמוע בסביבות כמה הייתן לוקחות למשפחה עם ילדים 36 תמונות, גודל 13*18.
כדי לדעת אם הצעת המחיר שקיבלתי אינה מוגזמת.
(יותר נכון כדי להרגיע את מצפונו של בעלי שטוען שהמחיר מופרז...)

לוקחים בסביבות 900 ש"ח +-

לילה טוב,

חיה :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמייעצים למיניהם!!!:mad::rolleyes::):eek:
חשבתי שבעיות עם תשלומים יש רק למעצבים גרפים שצריכים לבנות לכל עבודה מחיר אחר ולריב עם הלקוח..
לא ידעתי שכל צלמת לוקחת לכל ילד שבאים לצלם לקראת חלקה מחיר אחר, וגם לא ידעתי שזה סוד כ"כ מקצועי שכל אחד מפחד לומר בקול כמה הוא לוקח.
מה לעשות, בתחום הזה בכלל לא נגעתי. אולי עוד יבוא יום...
בכל מקרה בקשר לשלום בית שלי - כנראה שצלמים ויועצי נישואין לא בדיוק נדבק ביחד, וההוחכה לכך שלא הצלחתם לעזור לי!
א"כ נצטרך ללכת לחפש עזרה במקום אחר!:(
נ. ב. אם זה דווקא מעניין אתכם ניסיתי לשאול כמה בסביבתי על צלמות למיניהם וכולם עשו אצל אותה אחת, ומפני הלחץ בזמן לא יכולתי לברר יותר על צלמות נוספות, אולי הייתי צריכה באמת לקחת מישהו מהחברה כאן אני מאוד מתנצלת! ועמכן הסליחה....:eek: אולי אצל הבן הבא לאור הצילומים היפים שהעלתה ריקי... (אני מקווה שהיא גם דוברת אידיש)

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם אני עדיין לא הצלחתי להבין למה שומרים את המחיר בתשלום בסוד.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי מייל שלך ואענה לך, אני לא מצליחה לשלוח לפרטי..
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
+250 ש"ח למחיר צילומי בסיס.
כל הוספת תמונה או ילדים נוספים שזה לוקח יותר זמן התמחור בהתאם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;472840:
תודה רבה לכל העוזרים והמייעצים למיניהם!!!:mad::rolleyes::):eek:
חשבתי שבעיות עם תשלומים יש רק למעצבים גרפים שצריכים לבנות לכל עבודה מחיר אחר ולריב עם הלקוח..
לא ידעתי שכל צלמת לוקחת לכל ילד שבאים לצלם לקראת חלקה מחיר אחר, וגם לא ידעתי שזה סוד כ"כ מקצועי שכל אחד מפחד לומר בקול כמה הוא לוקח.
מה לעשות, בתחום הזה בכלל לא נגעתי. אולי עוד יבוא יום...
בכל מקרה בקשר לשלום בית שלי - כנראה שצלמים ויועצי נישואין לא בדיוק נדבק ביחד, וההוחכה לכך שלא הצלחתם לעזור לי!
א"כ נצטרך ללכת לחפש עזרה במקום אחר!:(
נ. ב. אם זה דווקא מעניין אתכם ניסיתי לשאול כמה בסביבתי על צלמות למיניהם וכולם עשו אצל אותה אחת, ומפני הלחץ בזמן לא יכולתי לברר יותר על צלמות נוספות, אולי הייתי צריכה באמת לקחת מישהו מהחברה כאן אני מאוד מתנצלת! ועמכן הסליחה....:eek: אולי אצל הבן הבא לאור הצילומים היפים שהעלתה ריקי... (אני מקווה שהיא גם דוברת אידיש)

אנשים פה ניסו לעזור לך. יהיה נחמד אם לא תשזרי בתוך מילותיך ציניות כלפינו.

לא כל צלמת בונה הצעת מחיר מיוחדת לכל לקוח. צלמים שיש להם סטודיו בד"כ יש להם הצעת מחיר מוכנה לכל דבר.
צורת העבודה שלי היא שונה ולכן אני בונה הצעת מחיר בהתאם לנתונים שאומרים לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;473184:
אנשים פה ניסו לעזור לך. יהיה נחמד אם לא תשזרי בתוך מילותיך ציניות כלפינו.

לא כל צלמת בונה הצעת מחיר מיוחדת לכל לקוח. צלמים שיש להם סטודיו בד"כ יש להם הצעת מחיר מוכנה לכל דבר.
צורת העבודה שלי היא שונה ולכן אני בונה הצעת מחיר בהתאם לנתונים שאומרים לי.

סליחה, אבל לא כ"כ נתקלתי באנשים פה שרצו לעזור לי!
ונראה לי שעניתי באותו מטבע לשון של האנשים שלדבריך רצו לעזור לי.

ואכן תשובתך היא כמעט הראשונה כאן שעונה לעניין (חוץ מנחמה שתודה אבל לאור כל התגובות כבר הלכתי לחפש נתונים ממקורות אחרים) ממך אני שומעת שאת בונה הצעת מחיר בהתאם לנתונים, מה שחשבתי שלא קורה אצל צלמים, רק יש מחיר קבוע לכמות מסוימת של תמונות סטודיו לחלקה, תודתי נתונה להתייחסותך! ואולי זה גם נותן לי להבין את תגובות החברים בענין זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;473409:

ואכן תשובתך היא כמעט הראשונה כאן שעונה לעניין (חוץ מנחמה שתודה אבל לאור כל התגובות כבר הלכתי לחפש נתונים ממקורות אחרים) ממך אני שומעת שאת בונה הצעת מחיר בהתאם לנתונים, מה שחשבתי שלא קורה אצל צלמים, רק יש מחיר קבוע לכמות מסוימת של תמונות סטודיו לחלקה, תודתי נתונה להתייחסותך! ואולי זה גם נותן לי להבין את תגובות החברים בענין זה.

טוב, שנדע למי לא לענות.

סתם שרפתי עליך כמה שניות מיותרות.

• הוסף לסימניות
חבל לקחת את הדברים בצורה כל כך אישית.
בכל אופן,נראה לי- מרגלית10 - שאת כן צריכה להבין את העמדה של הצלמים/מות (אני לא צלמת, אבל זה לא קשור לעניין)
בנוהג שבעולם שאנשים לא הולכים ומספרים בפורומים ובריש גלי מה המחירים שהם לוקחים או מה המשכורת שהם מקבלים אם אין בזה צורך ספציפי. אם היית מבקשת הצעת מחיר כדי לעשות תמונות- למה לא, ועדיין יהיו כאלה שיעדיפו לרשום את זה באישי. אבל כשמדובר רק על עניין פסיכולוגי אז צפוי שההיענות תהיה חלשה, אם בכלל.
לכן יעצתי לך לרשום מה הייתה הצעת המחיר שקבלת (זה כבר לא אמור להיות סוד, לא?) ולפי זה לדעת מה הקריטריונים.
ואילו לכם- צלמים/מות נכבדים, הייתי אומרת שבמקום להתעצבן תסבירו את העמדה שלכם (אפשר גם עם זה: ;)) ואף אחד לא יצא פגוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;473409:

קודם כל, נתקלת באנשים שרצו לעזור לך: רוב המגיבים פה רצו לעזור לך. עובדתית.
אז אם כבר - לדעתך התגובות שלהם לא מועילות. אבל בוודאי שהם רצו לעזור.
שנית, בואי נראה את התגובות שלהם ונבין למה הן כן מועילות.

לא הבנת.
מה יעזור לך לקבל את המחיר של צלמת א' ולהשוות את המחיר עם העבודה של צלמת ב'?
צבי (צל) ניסה לעזור לך שלא ליפול ל"מלכודת" של חישוב לא נכון. היית קוראת פה הצעת מחיר על סך 100 ש"ח, נניח, וחושבת שרימו אותך בהצעת המחיר של הצלמת שאת רוצה. צבי מסביר לך שלא כדאי לך לחשוב בראש כזה, כי אולי הצלמות השונות הן גם ברמות שונות.
כלומר: הוא נתן לך המלצה אישית שעשויה לעזור לך לברר בכיוון מתאים יותר.

ואם צלמת מסויימת מפרוג תתן לך מחיר נמוך משל הצלמת שאת רוצה? האם זה אומר שהצלמת שאת רוצה היא יקרנית, שהצלמת מפרוג היא זולה מאוד, או שאיכות העבודה של הצלמת שאת רוצה גבוהה משל הצלמת מפרוג?
בקיצור, השאלה שלך לא רלוונטית, בעיני.
פה ניסיתי להסביר לך יותר בפירוט את ההודעה של צבי, כי הוא כתב בצורה מתומצתת וחשבתי שאולי לא הבנת.
[וגם הסברתי למה אני לא כותבת את המחירים שלי.]

בבקשה. תשובה: בשבילך רק עשרת אלפים. (בדולרים, ברור);)
נ.ב. אני עדיין לא צלמת.
נוי אינה צלמת ולכן לא יכולה לעזור לך, אז היא כתבה אמירה מחוייכת: ביקשת שנעזור לך "להוכיח" לבעלך שהצלמת שלכם זולה, אז היא כתבה בצחוק שהיא מתמחרת ב-10,000 ש"ח, כדי לכאורה לעזור לשכנע את בעלך...

תעלי את הצעת המחיר ותשאלי אם זה זול/יקר/סביר.
אושר נתנה הצעה פרקטית לשיטה בה (לדעת אושר) תצליחי להשיג את המידע שאת מחפשת (כלומר: האם ההצעה שקיבלת היא טובה).

את יכולה לברר אצל אמהות שצילמו את ילדיהן בתקופה האחרונה, וכל אחת מהן הלכה לצלמת אחרת - וכך תהיה לך אינדיקציה. (עד כמה שידוע לי יש הפרשים במחיר של צלמי חלאקה בין הערים השונות, כך שזה מאוד משנה על איזה איזור בארץ את מבררת)
תרצה = כנ"ל.

לוקחים בסביבות 900 ש"ח +-
חיה - נתנה לך את המידע שחיפשת.

אחרי התגובות הנ"ל - את הגבת בציניות.
את עדיין חושבת שאף אחד מהנ"ל לא ניסה לעזור לך?

[ואחרי התגובה שלך אבל לפני התגובה השניה שלי, כלומר התגובה שאת טוענת שהיא היחידה (חוץ משל נחמה) שניסתה לעזור, הגיב גם יעקב (שעוסק בצילום עיתונות ולכן לא יכול לעזור לך בזה) ואיחל לך הצלחה, ושלמה שנתן לך תשובה פרקטית.]

מקווה שקראת הכל ושאת מבינה אותי עכשיו. חשוב לי לכתוב את זה כדי להציע זווית הסתכלות אחרת. אנשים פה מתקשים מאוד לקרוא את התגובות של החבר'ה בצורה אמיתית. הרבה נעלבים, כשבעצם אין ממה להיעלב. החבר'ה פה טובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה