לצלמות שבינכם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
רבקה, טרחת יותר מדי.

זה לא שרצינו לעזור ונתנו עצות לא מועילות. כולם פה היו עוזרים לה מאוד אם היא היתה פתוחה שניה וחצי להקשיב.
פשוט היא לא הקשיבה לאף אחד שלא נתן לה את התשובה ש"היא" סימנה מראש....

• הוסף לסימניות
רבקה, טרחת יותר מדי.

זה לא שרצינו לעזור ונתנו עצות לא מועילות. כולם פה היו עוזרים לה מאוד אם היא היתה פתוחה שניה וחצי להקשיב.
פשוט היא לא הקשיבה לאף אחד שלא נתן לה את התשובה ש"היא" סימנה מראש....

• הוסף לסימניות
תודה לך רבקה, על הזמן שהקדשת כל כך יפה לנתח את שלל התגובות. במיוחד שאני, נקפני ליבי שגרמתי צער ועוגמת נפש למרגלית בשעה שבסך הכל רציתי להתבדח. (במילה "בשבילך" מקופלת בדיחה על אדם שבא לקנות מתנה ליום הולדת. נקבו לו במחיר, נניח 50 ש"ח. הלה ברר בחשש:"זה לא מידי זול בשביל מתנת יום הולדת?" ענה לו המוכר הממולח:"אין בעיה, בשבילך ב100 ש"ח"...) מרגלית, מקווה שכעת הובהרתי.

• הוסף לסימניות
רבקה!
חן, חן ורוב תודות על הזמן שהקדשת כדי להסביר את עצמך ואת החברים האחרים בפורום,
יפה מאוד מצידך ואני מאוד מעריכה את האנושיות והאכפתיות.
אני מקבלת על עצמי את האשמות כנראה אני עדיין מדי תמימה ועלי ללמוד טוב יותר את סגנון עניית התשובות בפורום (לא שאני חדשה, אבל לא זכור לי שנתקלתי בסגנון הזה עד היום)
אני לא כ"כ מסתדרת עם הבאת ציטוטים, בכל מקרה, את ההצעה שקיבלתי עם הפרטים לא רציתי להעלות מחשש שמא הצלמת היא גם חברה כאן ותעלב.
הייתי מבינה מצויין אם היו כותבים לי ש:
זה משהו אינדבידואלי לכל אחד
שקשה מאוד להגיד את המחיר,
או שצלמים לא אוהבים לפרסם את המחירים שלהם מכל מיני סיבות,
או שזה תלוי אם יש לך סטודיו או לא וכד'
אבל הסגנון הציני שבו קבלתי את התשובות שאולי אחרי הפירוש שלך אפשר להבין אותן בצורה אחרת (שאם צריך להסביר, זה אומר שהן לא ממש היו מובנות)
גרם לי אכן להפגע, ולענות בצורה שעניתי.
אני מתנצלת ומבקשת את סליחת העוזרים והמסייעים שנפגעו מתגובתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;473601:
רבקה!
חן, חן ורוב תודות על הזמן שהקדשת כדי להסביר את עצמך ואת החברים האחרים בפורום,
יפה מאוד מצידך ואני מאוד מעריכה את האנושיות והאכפתיות.
אני מקבלת על עצמי את האשמות כנראה אני עדיין מדי תמימה ועלי ללמוד טוב יותר את סגנון עניית התשובות בפורום (לא שאני חדשה, אבל לא זכור לי שנתקלתי בסגנון הזה עד היום)
אני לא כ"כ מסתדרת עם הבאת ציטוטים, בכל מקרה, את ההצעה שקיבלתי עם הפרטים לא רציתי להעלות מחשש שמא הצלמת היא גם חברה כאן ותעלב.
הייתי מבינה מצויין אם היו כותבים לי ש:
זה משהו אינדבידואלי לכל אחד
שקשה מאוד להגיד את המחיר,
או שצלמים לא אוהבים לפרסם את המחירים שלהם מכל מיני סיבות,
או שזה תלוי אם יש לך סטודיו או לא וכד'
אבל הסגנון הציני שבו קבלתי את התשובות שאולי אחרי הפירוש שלך אפשר להבין אותן בצורה אחרת (שאם צריך להסביר, זה אומר שהן לא ממש היו מובנות)
גרם לי אכן להפגע, ולענות בצורה שעניתי.
אני מתנצלת ומבקשת את סליחת העוזרים והמסייעים שנפגעו מתגובתי.

היי מרגלית :)
אל תקחי ללב את חלק מהתגובות כאן
בפורום הזה משום מה בשונה מפורומים אחרים בפרוג , לפחות ממה שיצא לי לראות
יש כאלה שקשה להם להגיב בצורה יפה ונוטים לאגרסיביות בתגובתם
זה לא כי שאלת שאלה מוזרה או שאלה שקשה לענות עליה אלא זה כי ככה
הם נוהגים לענות בד''כ :)

גם לי לא ברור מה הסוד הגדול בלענות כמה לוקחים על צילום חלקה או כל צילום
אחר אלא אם כן אותם צלמים לא שלמים עם המחיר שהם מתמחרים
יכלו פשוט להגיד :"אני לוקח/ת בטווח כזה וכזה בהתאם למרחק,למצב הרוח, ולשעון
היוקרתי שעל יד המזמין..."
הרי לכל צלם יש איזה טווח מחיר סביבו הוא עובד ובטח מחיר שפחות ממנו הוא לא
ירד בשום מצב , אז מה הבעיה לכתוב
שיכתבו ואת כבר תעשי או לא תעשי עם המידע הזה מה שבא לך
ממש לא ברור לי העיניין :(:)

טוב אני נכנס למקלט, אני בטח הולך לחטוף עכשיו כהוגן :)

• הוסף לסימניות
אני חושב שחלק מכאן קצת נסחפו.

לכל צלם יש מחיר בסיס שממנו הוא לא יורד, דהיינו כמה הוא לוקח על שעת צילום וX תמונות שיתאימו לאלבום.
יש תוספת מחיר על צילום מחוץ לעיר/ סטודיו, או צילום של כמה ילדים נוספים.
יש תוספת על תמונות מיוחדות שצריכות לעבור הליך עיבוד בתוכנות גרפיות.

יש אנשים שהם נותנים הצעת מחיר, כמה מגיע להם על העבודה הטובה שהם עשו, למרות שהם יודעים שחלק יירתעו המחיר המוגזם ויילכו לאחרים שיעשו עבודה לא פחות יפה. הכול תלוי בהיצע והביקוש שיש לצלם באיזור שלו!

יש אנשים שהם עושים חישוב כמה הלקוח יכול ישלם על העבודה שהוא קיבל ולא ירגיש ש'חלבו' אותו.
על פי רוב, האנשים האלו שמצלמים יפה במחיר הגיוני למשפחות שיש להם ילדים בגיל חלאקה, יהנו מלקוחות שמרגישים בכיף בזמן הצילום ולא כמו שנמצאים אצל עורך דין...

אדרבה, תרימו את הכפפה ונראה מה המחיר הממוצע במשק החרדי של עולם הצילום ואז נקח מחירים בהתאם ולא שנצא פראיירים.

• הוסף לסימניות
אחד הנושאים שהכי קשה לעשות עליהם השוואת מחירים זה צילום חלאקה,
ממש אבל ממש לא היה עוזר עם היו זורקים כאן מחירים.

בתור ירושלמית מכירה באופן אישי מספר צלמות.
1. לוקחת 130 לבסיס של 7 תמונות לא עושה פוטושופ מביאה אלבום X בצורה Y
2. לוקחת 350 ש"ח לבסיס של 10 תמונות.
3. 450 ש"ח לבסיס של 10 תמונות.
4. 1000 ש"ח לבסיס של 10 תמונות.

זה נותן לך אינדקציה?
עכשיו יצאת יותר ברורה? את איכות ראית שאת יכולה להשוות?

ויש איכותיות וזולות בפרברים, שזה עוד נעלם במשוואה.

אם המטרה היא רק לברר מחירים ללא צורך מעשי את יכולה גם בפורום אישה את רעותה,
או בפורום השכנות בספסל בגינה.
ואז תוכלי לבא לבעלך עם נתונים מדויקים 5 נשים שלמו 400, 3 שילמו 1000, והשאר רק 150.
זה קצת יותר נותן אינדקציה מה מקובל...

הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;473744:
זה נותן לך אינדקציה?
עכשיו יצאת יותר ברורה? את איכות ראית שאת יכולה להשוות?

ויש איכותיות וזולות בפרברים, שזה עוד נעלם במשוואה.

א.

עדיין אני לא מצליח להבין מה הבעיה לתת לה טווח מחירים
אם זה נותן לה אינדיקציה או שהיא "יוצאת יותר או פחות ברורה"
זאת כבר הבעיה שלה, ותתנו לה להחליט !!
ובכל זאת.. מה הסוד הגדול לא הצלחתי להבין ! :confused:
במקום להתפלסף איתה ולרדת עליה, או שיתנו מחירים או שלא יגיבו
כל כך הרבה ברברת שפכו כאן כשיכלו פשוט לכתוב:
"אני לוקחת בין איקס לוואי , הכל תלוי בהשקעה וכו'.."
זה כזה מסובך? מה היא כבר ביקשה??
קריעת ים סוף כבר היה קל יותר לביצוע
:)

• הוסף לסימניות
בס"ד

ואוווי כמה מילים, כמה דיבורים, כמה???

מסכנה. אני כבר היית מבקש מיוסי למחוק את האשכול ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;473920:
עדיין אני לא מצליח להבין מה הבעיה לתת לה טווח מחירים
אם זה נותן לה אינדיקציה או שהיא "יוצאת יותר או פחות ברורה"
זאת כבר הבעיה שלה, ותתנו לה להחליט !!
ובכל זאת.. מה הסוד הגדול לא הצלחתי להבין ! :confused:
במקום להתפלסף איתה ולרדת עליה, או שיתנו מחירים או שלא יגיבו
כל כך הרבה ברברת שפכו כאן כשיכלו פשוט לכתוב:
"אני לוקחת בין איקס לוואי , הכל תלוי בהשקעה וכו'.."
זה כזה מסובך? מה היא כבר ביקשה??
קריעת ים סוף כבר היה קל יותר לביצוע

למה אתה ויעקב חייבים לחפור (או במילה יפה יותר: להתלונן) בכל פעם שאנחנו עוברים את קצבת המילים שהקצבתם לנו?!

עזרנו לה במה שיכולנו, היא התלוננה וזה לא מצא חן בעיני (בטח שמת לב שאני מקפידה להעיר לאנשים שמתנהגים בפורום בצורה שבעיני היא לא ראויה) אז הארתי את תשומת לבה לפרטים שהיא לא שמה לב אליהם (בשבילך בקצרה, הפרטים הם שהמגיבים פה רצו לעזור לה, ושהם אכן עזרו לה).
כואב לכם? לא מבינה את זה. אם זה ממש כואב לכם פיזית, אני נותנת לכם אישור רופא לא לקרוא את ההודעות האלה.
רק חאלאס, שחררו אותנו מהביקורות המתנשאות שלכם על ההודעות המושקעות והחשובות (!!) שלנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;474211:
רק חאלאס, שחררו אותנו מהביקורות המתנשאות שלכם על ההודעות המושקעות והחשובות (!!) שלנו.

משפט מצחיק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;474211:

למה אתה ויעקב חייבים לחפור (או במילה יפה יותר: להתלונן) בכל פעם שאנחנו עוברים את קצבת המילים שהקצבתם לנו?!

עזרנו לה במה שיכולנו, היא התלוננה וזה לא מצא חן בעיני (בטח שמת לב שאני מקפידה להעיר לאנשים שמתנהגים בפורום בצורה שבעיני היא לא ראויה) אז הארתי את תשומת לבה לפרטים שהיא לא שמה לב אליהם (בשבילך בקצרה, הפרטים הם שהמגיבים פה רצו לעזור לה, ושהם אכן עזרו לה).
כואב לכם? לא מבינה את זה. אם זה ממש כואב לכם פיזית, אני נותנת לכם אישור רופא לא לקרוא את ההודעות האלה.

מי בכלל דיבר עלייך?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;474233:
משפט מצחיק...
כן, היה ברור לי שמישהו יטען שהטענה שלי שהתגובות שלי הן חשובות היא טענה מתנשאת.
הרשה לי אפילו לא לענות לטענה הילדותית הזו. התגובה שלי בשרשור הזה (זו שהכילה הרבה ציטוטים) היתה חשובה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;474271:
מי בכלל דיבר עלייך?????

לא יודעת אם אתה רציני או לא, אבל התגובה שלך נשמעה בדיוק כאילו הופנתה (גם) אלי. לא רואה הבדל ביני לבין שאר המגיבים פה (שבעיני הגיבו גם הם דברי טעם), ולכן אם כיוונת אליהם - בתכלס כיוונת גם אלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;474273:
לא יודעת אם אתה רציני או לא, אבל התגובה שלך נשמעה בדיוק כאילו הופנתה (גם) אלי. לא רואה הבדל ביני לבין שאר המגיבים פה (שבעיני הגיבו גם הם דברי טעם), ולכן אם כיוונת אליהם - בתכלס כיוונת גם אלי.

ועל זה נאמר:" על ראש הגנב בוער הכובע"
;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;474275:
ועל זה נאמר:" על ראש הגנב בוער הכובע"

בואנ'ה, אתה בנאדם מוזר. אתה אומר: "העובדה שאת מרגישה שהתגובה שלי מתאימה לך - אומרת שהיא מתאימה לך", נכון?
ברור שהיא מתאימה לי, לא אמרתי לרגע שלא. אני מסכימה שאתה חושב שהתגובה שלי היא ארוכה ומיותרת.
מה הוכחת בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;474287:
בואנ'ה, אתה בנאדם מוזר. אתה אומר: "העובדה שאת מרגישה שהתגובה שלי מתאימה לך - אומרת שהיא מתאימה לך", נכון?
ברור שהיא מתאימה לי, לא אמרתי לרגע שלא. אני מסכימה שאתה חושב שהתגובה שלי היא ארוכה ומיותרת.
מה הוכחת בזה?

הקיצר, כמה את לוקחת על חלקה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;474309:
הקיצר, כמה את לוקחת על חלקה???

היא ענתה כבר 3 פעמים :)

זה מה שהיא טוענת שאנשים לא קוראים את מה שעונים להם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;474439:
היא ענתה כבר 3 פעמים :)

זה מה שהיא טוענת שאנשים לא קוראים את מה שעונים להם...

כן?? אז כמה? כי אני לא ראיתי סכום :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;474453:
כן?? אז כמה? כי אני לא ראיתי סכום :)

לחזור?

היא אמרה ששיטת העבודה שלה שונה מן הרגיל, (מה שנכון, נכון) ולכן התמחור אצלה באמת ספציפי לנתונים...

אגב הנתונים שהבאתי נכונים אם מרגלית רוצה את הפרטים שתשלך לי מסר באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה