לצלמים/ות שמציעים אלבומים דיגיטליים.

• הוסף לסימניות
מה הגדלים הסטנדרטיים של האלבומים ,מידות של אלבום קטן, בינוני, גדול (פחות או יותר)?

• הוסף לסימניות
20/20 ס"מ [די קטן]
53/20 ס"מ
A3 .......
את צריכה לשאול בחנות שאת מדפיסה את הגודל המדויק שיש להם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילום מקצועי;1580119:
20/20 ס"מ [די קטן]
53/20 ס"מ
A3 .......
את צריכה לשאול בחנות שאת מדפיסה את הגודל המדויק שיש להם
בהצלחה

שאלתי את בית הדפוס והם אמרו לי :תגידי גודל ונדפיס לך, לכן אני שואלת מה בד"כ מוצע בשוק?

• הוסף לסימניות
20*40 מרובע
15*40 פנורמי
21*56 פנורמי
אלו הגדלים שאני מציעה.

• הוסף לסימניות
שאלתי את בית הדפוס והם אמרו לי :תגידי גודל ונדפיס לך, לכן אני שואלת מה בד"כ מוצע בשוק?

בסטנדרט אלו הגדלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shirag;1580130:

ואיך הוא יתאים לך כריכה? או שמדובר באלבומים ללא כריכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1580207:
ואיך הוא יתאים לך כריכה? או שמדובר באלבומים ללא כריכה

זה אלבום עם כריכה. אין לי מושג איך הוא עושה.הוא אמר משהו שזה עבודת יד לא ממש מבינה למה הוא מתכוון. מקוה שזה לא יעלה מידי הרבה.

• הוסף לסימניות
לרוב-
חתונות זה גודל 30-80. אם את מעצבת בגודל הזה, יש להם אפשרות להדפיס גם יותר קטן 21-56 -זה פנורמי

יש פרופורציות של מרובע: 30-60 ויש אפשרות להדפיס גם ב25-50 (או 40-80, במקומות מסוימים)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תזהרי מהשוליים בעיצוב שלא יחתך לך משהו חשוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shirag;1580306:
אין לי מושג איך הוא עושה.הוא אמר משהו שזה עבודת יד לא ממש מבינה למה הוא מתכוון.

קצת מלחיץ.
תבררי מה הסיפור בדיוק; איכות, דיוק ועוד.

• הוסף לסימניות
אם תגידי לנו מי זה "הוא" אנחנו נדע לעזור לך בהמלצות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1580775:
אם תגידי לנו מי זה "הוא" אנחנו נדע לעזור לך בהמלצות

אני מחיפה מאמינה שאתם לא מכירים בכל אופן זה "רוניפרינט"
על הדרך אם משהו מכיר בחיפה על עוד מקום שמדפיס אלבום דיגיטלי אשמח לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה